SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başsavcıya Taziye Ziyareti

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:26:47
Başsavcıya Taziye Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İstanbul Adalet Sarayı’nda savcı Mehmet Selim Kiraz’ın hain bir saldırı sonucu şehit edilmesi nedeniyle Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’e taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Gürkan, “Bu tür saldırıları şeditle kınıyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İstanbul Adalet Sarayı’nda savcı Mehmet Selim Kiraz’ın hain bir saldırı sonucu şehit edilmesi nedeniyle Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’i ziyaret etti. Yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Gürkan,  “Sayın başsavcımın şahsında tüm adliye teşkilatına başsağlığı diliyorum. Geçtiğimiz günlerde Çağlayan Adliyesi’nde menfur bir terörist saldırısıyla karşı karşıya kaldık. Bu terör saldırısı nereden gelirse gelsin lanetle kınıyoruz. Başsavcımızın şahsında tüm adliye teşkilatına başsağlığı diliyorum. Ve bu tür saldırıları şiddetle kınadığımı belirtmek isterim” dedi. 

Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ise, yaşanan olaydan dolayı büyük üzüntü içinde olduklarını belirterek, “Şehidimize çok üzüldük. Ama ayaktayız, dik durmamız gerekiyor. Malatya Hakim, Cumhuriyet savcıları olarak sayın valimizin de katılımıyla bir anma töreni yaptık. Beni asıl duygulandıran ve sevindiren odur ki, ilimizde herkes bize taziye ziyaretinde ve taziye telefonları açarak üzüntülerini ifade etmişlerdir. Malatyalının bu hassasiyetine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız