SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baştan Sona Üstündüler

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:51:52
Baştan Sona Üstündüler
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Basketbol Bölgesel Lig D Grubu'nda Malatya Kent Konseyi, Amasya Gümüşhacıköy Hayat Engelliler Spor Kulübü'nü 47-31 mağlup etti.

Yeşiltepe Spor Salonu’nda oynanan  ve Onay Kunt, Ulaş Dilsizoğlu Hakem ikilisinin yönettiği maçı Malatya Kent Konseyi takımı baştan sonra önde götürdü.

Malatya Kent Konseyi Basketbol takımı Antrenörü Oğuz Avcı, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Ligdeki 3'üncü maçımızdan ikinci galibiyeti aldık. Bu galibiyet serisinin devam etmesini istiyoruz. Bu maça çok iyi hazırlandık. İnşallah önümüzdeki maçlarda da daha farklı galibiyetler alarak bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Malatya’yı tekerlerli Basketbol liginde en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz"dedi. 

Kulüp Başkanı Vahap Canpolat, ise "Geçtiğimiz sezon bizim açımızdan pek başarılı geçmedi. Bu sezon kadroya yeni gelen sporcu arkadaşlarımız takıma güç kattılar. Ligde oynadığımız üç maçın ikisinde sahadan galip ayrıldık. Sporcu arkadaşlarımız büyük mücadele verdiler. Bunun neticesinde sahadan mutlu ayrıldılar. Hepsini kutluyorum. Bizlere desteklerini esirgemeyen yönetim kurulumuza ve Malatya Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz."diye konuştu.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız