SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Baştan Sona Yenilendi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:29:46
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Salköprü Mahallesinde bulunan Kapalı Spor Salonu baştan sona yenilendi.

Malatya İl Özel İdaresi tarafından yapımına başlanan, ancak Malatya'nın büyükşehir olmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesine devredilen Salköprü Kapalı Spor Salonu, Büyükşehir Belediyesi'nce yeniden tadil edilerek, çevre düzenleme çalışmalarıyla birlikte  sporcuların hizmetine sunulacak hale getirildi. 

Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün yanısıra salon sporları ile ilgili amatör spor kulüplerinin de istifade edebilecekleri Salköprü Kapalı Spor Salonu; basketbol, voleybol, hentbol, güreş, kick box, judo, tekvan do, karate, atletizm gibi salon sporlarına hizmet verecek. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kültürel, sosyal ve sportif tesislere büyük önem verdiklerini kaydederek, “Bilindiği gibi ilk göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana şehrimize çok sayıda sosyal tesis kazandırdık. Semt konakları, Çok Amaçlı Sosyal Tesisler, Yaşam ve Spor Merkezi, Kadın Kültür ve Spor Merkezi bu tesislerimizden bazılarıdır. 

Salköprü Kapalı Spor Salonumuzun da eksikliklerini gidererek hizmete hazır hale getirmiş bulunuyoruz. Kısa zamanda bu salonumuzu hizmete açarak vatandaşlarımızın, özellikle de gençlerimizin istifadesine sunacağız. Kuzey Garajı ile Salköprü Semt Konağı’mızın yanıbaşındaki bu tesis, bölgesinde önemli bir boşluğu doldurmuş oluyor. Şimdiden spor camiamıza ve Malatya'mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız