SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Başüstüne Dedik, Gittik..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya eski Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi, 2 yıl sonra yapılacak olan belediye başkanlığı seçiminde tekrar aday olabileceğini söyledi.

TV Malatya'da Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Çekin'in hazırlayıp sunduğu programa konuk olan Malatya eski Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi, burada bir soru üzerine adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

1999 - 2004 yılları arasında MHP'den Malatya Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Çerçi, Malatya'ya her gelişinde vatandaşın, adaylığı konusunda tercih ve talebinin yoğun olduğunu belirterek, tekrar Milliyetçi Hareket Partisi'nden belediye başkanlığına aday olacağını söyledi.

Halen Bursa'da Malatyalı Çalık Grubu'nun sahibi olduğu doğalgaz dağıtım şirketinin danışmanı olarak görev yapan Mehmet Yaşar Çerçi, "Geçen seçimde vatandaş bizi seçmedi başüstüne deyip ayrıldık. Eğer vatandaşların bugün aday olmam yönündeki talepleri 2 yıl sonra da devam ederse başüstüne der geliriz. Genel başkanımız da uygun görürse MHP'den tekrar aday olurum"dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız