SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başvuru Erkene Alındı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:00:19
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak mahalli seçimlerde belediye başkanlığı için aday adayı olacakların 1 Ekim’den itibaren partilerine müracaatın yapılacağını bildirdi.

Başkan Bülent Tüfenkci, “Geçtiğimiz günlerde AK Parti MKYK toplantısı ardından 2014 Mart ayında yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde aday adaylık sürecinin 21 Ekim 2013 tarihinde başlayacağını söylemişti. Dün Merkez Yürütme Kurulu toplantısında alınan bir kararla 1 Ekim ile 1 Kasım arasında adaylık müracaatlarının yapılması için yeni bir karar alındı” dedi.

Bülent Tüfenkci, büyükşehirlerden belediye başkanı aday adayı olmak isteyenlerden 7 bin 500 lira başvuru ücreti alınacağını açıkladı.

Tüfenkci, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Nüfusu 100 binin üzerinde olan illerde belediye başkanı aday adaylarından 3 bin lira, nüfusu 100 bin ve daha az olan illerde belediye başkanı aday adaylarından bin 500 lira başvuru ücreti alınacak. Nüfusu 200 binden fazla olan ilçelerde belediye başkanı aday adaylarından 2 bin 250 lira, nüfusu 50 binden fazla ve 200 bine kadar olan ilçelerde belediye başkanı aday adaylarından bin 500 lira, nüfusu 50 bin ve daha az olan ilçelerde belediye başkanı aday adayları ile nüfusu 10 binden fazla olan belde belediye başkan aday adaylarından 750 lira başvuru ücreti alınacak. Nüfusu 10 bin ve daha az olan belde belediye başkan aday adaylarından 400 lira, büyükşehirlerdeki belediye meclisi üyesi aday adaylarından 750 lira, il genel meclisi üyesi ve büyükşehir olmayan diğer illerin belediye meclisi üyesi aday adaylarından ise 250 lira başvuru ücreti alınacak.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız