SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Batı Girişi' Başlıyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya kent batı girişiyle ilişki yol yapımı ve çevre düzenlemesini içeren ihaleyle ilgili olarak Kamu İhale Kurumu (KİK)'na yapılan itirazın reddedilmesinin ardından, ihaleyi kazanan firmanın 1 ay içerisinde Karayolları Genel Müdürlüğü ile sözleşme imzalayarak çalışmalara başlayacağı bildirildi.

TBMM İdare Amiri ve AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Beylerderesi Viyadüğü ile İstasyon Virajı (Altın Kayısı Kavşağı) arasındaki bölümü kapsayan batı girişi düzenlemesine ilişkin ihalenin Ankara'da Karayolları Genel Müdürlüğü'nce bir süre önce yapıldığını, ancak KİK nezdinde itiraz edildiği için bugüne kadar çalışmaların başlatılamadığını bildirdi.

Öz, KİK'in itirazı reddetmesi nedeniyle yaklaşık 26 milyon lira tutarında olacak projenin uygulanmasına ilişkin herhangi bir engel kalmadığını, 1 ay içerisinde sözleşmenin imzalanması ve yer tesliminin ardından ihaleyi alan firmanın çalışmalarına başlayacağını söyledi.

Öz, Beylerderesi Viyadüğü ile İstasyon Virajı arasındaki bölümü kapsayan "Batı Girişi" projesinin, yer tesliminin ardından 1.5 yıl içerisinde tamamlanmasının öngörüldüğünü sözlerine ekledi.

İhaleyi kazanan firmanın Kurtbaşlar İnşaat olduğu haber alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız