SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Batı Girişini Düzenleyeceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

Mahalle muhtarlarıyla bir toplantı düzenleyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, şehrin batı girişinin yanı sıra İnönü ve Atatürk Caddelerinin modern bir şekilde düzenleneceğini bildirdi.

Çakır'ın muhtarlarla yaptığı toplantıya ilişkin belediyenin bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır Mahalle Muhtarlarla bir araya gelerek mahalle sorunları hakkında bilgiler aldı.

21 Kasım Cumartesi günü Beydağı Yeşil Elma Lokantasındaki toplantıya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Muhtarları Dernek Başkanı Mustafa Eren, Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Aliseydi Yücekaya, belediye başkan yardımcıları bazı daire müdürleri ile çok sayıda mahalle muhtarı katıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Dernek Başkanları Aliseydi Yücekaya ve Mustafa Eren mahalle sorunları hakkında bilgiler aktardılar.

Belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya trafiğinin rahatlatılması için ulaşım mastır planı çalışmalarının kısa ve orta vadede devam ettiğini söyledi.

Belediye Başkanı Çakır, “Hizmetlerimizin daha verimli olabilmesi için mahallelerimizin verilerini bir otomasyon ağıyla toplayarak hizmette kaliteyi ve verimliliği artırmayı hedefliyoruz. Bu çalışmamız hem hizmet alım noktasında bir kolaylık sağlayacak hem de bizim hizmet üretim noktasında kendi personelimizin daha dinamik ve verimli çalışması sağlayacak” dedi.

Yağmur suyu drenaj çalışmaları, Yol açma ve genişletme çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Çakır, ana arterlerde yağmur suyu drenaj kanalı yapım çalışmaların devam ettiğini, Karakavak, Çilesiz ve Babuktu bölgelerinde yeni imar yollarının açıldığını, çalışmalara hız vermek için ihtiyaç duyular araç gereç alımlarının da yapıldığını açıkladı.

Toplu taşıma konusuna da değinen Başkan Çakır, Toplu taşımada kaliteli bir hizmet sunmayı hedeflediklerini bunun için yeni araç alımları yaptıklarını bunlardan iki tanesini hizmet vermekte olduğunu geri kalan araçlarında önümüzdeki günlerde geleceği bilgisini verdi.

Malatya’nın girişinin çok modern bir şekilde düzenleneceğini de belirten Belediye Başkanı Çakır, “Biz şehrin batı girişini çok modern bir şekilde düzenlemek için gerekli çalışmalara başladık. Ayrıca buna bağlı olarak Dede Korkut parkı önünden başlayarak İnönü ve Atatürk (Kışla) caddelerimizi de çok modern bir hale getireceğiz. Bu caddelerimizi prestij caddelerine dönüştüreceğiz. Malatya’yı daha temiz bir şehir yapacağız. Bunun için bir temizlik kampanyası başlattık. Bu kampanya devam ederken eskimiş temizlik araçlarımızın hepsini yenileyeceğiz. İnsan sağlığı bizim için çok önemli, insan sağlığını korumak için elimizden geldiği kadar çalışacağız” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız