SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Batı Trafiğini Rahatlatacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:46:24
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bostanbaşı Caddesini Yeşilyurt yoluna bağlantı yolu açma çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, çalışmalarda önemli mesafeler katedildi.

2.5 kilometre uzunluğunda  ve 35 metre genişliğinde açılan Çiftlik Caddesi, aynı zamanda Bostanbaşı Mahallesini Yakınca Mahallesine bağlıyor. Yolun 2 kilometrelik bölümünü tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, kalan 500 metrelik bölümünde ise çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Yol üzerinde bugüne kadar 120 bin m3 dolgu çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, tamamlanan 2 kilometrelik bölüme mıcır malzemesi serdi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesinin planlanan çalışmaları hayata geçirme noktasında yaz-kış demeden çalıştığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yaz aylarındaki yoğun temponun, kış aylarında da sürdüğünü söyledi.

35 metre genişliğinde açılan Çiftlik Caddesinin, Malatya çevre yolunun batı bölgesindeki trafik yoğunluğunu azaltacağını ifade eden Başkan Çakır, “Açılan caddemiz Bostanbaşı Caddesini Yeşilyurt çevre yoluna bağlıyor. Planlanan yol çalışmasının birinci etabı bitmek üzere çalışmanın ikinci etabında Çiftlik Caddemizi Fahri Kayahan Bulvarına bağlayacağız. Üçüncü etap ise tamamen Yakınca Mahallemiz içinden geçecek. Bütün projeler bittiğinde batı-doğu istikametinde yeni bir yola kavuşmuş olacağız. Sağlıklı şehirleşmenin en vazgeçilmez unsuru doğru planlanmış yol çalışmalarıdır. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada yoğun mesai harcayan bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız