SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Batıda İstanbul Doğuda Malatya'!

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:37:16
'Batıda İstanbul Doğuda Malatya'!
A- A+ PAYLAŞ

Zirve Yayınevi katliamı davasına, sonradan dahil edilenlerden biri olan ve 4 yıl tutuklu kaldıktan sonra geçtiğimiz ay Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan duruşmada verilen bir kararla tahliye edilen Malatya İl Jandarma Eski Komutanı Mehmet Ülger, ‘Paralel yapı’ olarak da adlandırılan ‘cemaat'in  etkili olduğu yargının Doğu’daki kalesinin Malatya olduğunu ileri sürdü. 

Ankara’da yapılan Sessiz Çığlık eylemlerine katılan Emekli Albay Mehmet Ülger, ‘Cemaat mensuplarınca MİT’e ve adli mercilere gönderilen sahte ihbar mektupları, çakma ses kayıtları ve sahte dijital veriler’ ile 4 yıl boyunca tutuklu kaldığını belirterek şöyle dedi: “40 yıllık ömründe dört kez din değiştiren, hiçbir kutsalı olmayan yalancı tanık İ. Ç.’ın iftiraları sonucu 17 Mart 200 tarihinde tutuklandım. Tanık olarak gösterdiğim Uzman Çavuş A. S. dönemin süper savcısı Z.Ö. ile Y.A. ve ekibi tarafından sanık yapıldı, tehdit ve santajla tanıklık yapması engellendi. Malatya il Jandarma Komutanlığı dönemimde hakkında suç örgütü oluşturmaktan yasal işlem yapmam nedeniyle 29 yıl hapis cezası olan V. Ş, koruculuk ve haber elemanlığından attığım Y. A, hiç tanımadığım muhtemelen hakkında yasal işlem yaptığımı tahmin ettiğim gizli tanık Adıyaman gibi jandarma personeline husumeti olan şahısların iftiraları, Cemaat mensuplarınca MİT’e gönderilen 6, adli mercilere gönderilen 9-10 adet sahte ihbar mektubu, çakma ses kayıtları, sahte dijital veriler nedeniyle yaklaşık 4 yıl tutuklu kaldım.”

"CEMAAT'İN DOĞU'DAKİ KALESİ MALATYA.."

Odatv.com’da Müyesser Yıldız imzasıyla yayınlanan yazıya göre, Eski Malatya İl Jandarma Komutanı Mehmet Ülger, paralel yargı olarak da adlandırılan ‘cemaat yargısı’nın Batı’daki kalesinin İstanbul, Doğu’daki kalesinin ise Malatya olduğunu iddia etti. Emekli Albay Ülger, Malatya'da bu yapıya yönelik olarak bugüne kadar "bir taşın dahi yerinden oynatılmadığı" iddiasında bulundu.

Sözkonusu yazının tamamını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz

http://www.odatv.com/n.php?n=emekli-albay-cemaatin-doguda-en-guclu-oldugu-ili-acikladi-0702151200

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız