SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Batının Sessizliği Haksız Tutum'

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:58:58
'Batının Sessizliği Haksız Tutum'
A- A+ PAYLAŞ

ABD’de çekilen ve İslam'a yönelik hakaretler içeren "Müslümanların Masumiyeti" adlı film için ABD aleyhine Malatya’da eylem yapıldı. 

Soykan Parkı'nda Saadet Partisi (SP) Gençlik Kolları tarafından düzenlenen eyleme, vatandaşlar da destek verirken, eylemde; "Deden bile söndüremedi İslam'ın nurunu, Sen mi söndüreceksin Ebu Cehil'in torunu?", "Biz Müslümanız, terörist Amerika’dır", "Zalimler için yaşasın cehennem", "Tebbet yedaaa Siyonizm... Tebbet yedaa İsrail, ellerin değil kökün korusun İsrail", "Kahrolsun Amerika, İslamofobi'ye hayır", "Bu ne cüret, yaşanan kaosun sorumlusu Amerika’dır" ifadelerinin yer aldığı dövizler taşındı.

Eylemde basın açıklaması yapan SP Malatya Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Canbay, "Milyonlarca Müslümanın yaşadığı sözde özgürlükler ülkesi ABD, kendi vatandaşı olan Müslümanların inançlarına karşı saldırılara engel olmuyor ve Müslümanların din hürriyetini garanti altına almayıp terörist gibi gösteriyor. ABD ve Batı ülkeleri yönetimleri, Peygamberimize hakaret edenlere hep yardım ve yataklık yapıyor. Batı ülkelerinin filme karşı sesiz kalması ve bunu ifade özgürlüğüne bağlaması, haksız bir tutumdur. ABD’deki bu İslam karşıtı hareket binlerce Müslümanı sokağa dökmüştür. Bu da gösteriyor ki, İslam'a ve Hazreti Muhammed'e (SAV) yöneltilen hiçbir hareket, cevapsız kalmayacaktır" dedi.

Eylem, olaysız sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız