SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Batman Superman Aynı Filmde...

A- A+ PAYLAŞ
 
Çizgi roman ve sinema sitelerinin forumlarını son günlerde meşgul eden haberlere göre, Warner Bros Batman ve Superman’i aynı filmde buluşturmak için çalışmalara başladı.
 
Screen Rant sitesinde yayınlanan habere göre, Batman'e hayat veren Christian Bale ve Superman’i canlandıran Henry Cavill, süper kahramanların ikisinin birden yer aldığı bir senaryoda boy gösterecek.
 
Haberde, yönetmen Wolfgang Petersen’ın benzer bir projeye 10 yıl önce başlamasına rağmen kahramanların ‘Batman Begins’ ve Superman Returns’ gibi kendi filmlerinde rol almaları nedeniyle, projenin bir türlü gerçekleşemediğine yer verildi.
 
Diğer taraftan, son Batman filmi ‘The Dark Night Rises’tan sonra süper kahraman rolünden çekileceğine kesin gözüyle bakılan Christian Bale’in böyle bir filme sıcak bakmayabileceği konuşuluyor.
 
Bununla birlikte, Christopher Nolan’ın iki kahramanın filmlerinde de (‘Batman’ için yönetmen, prodüktör, senarist olarak ve ‘Man of Steel’ için prodüktör, senarist olarak) çalışması bir ortak çalışma ihtimalini arttırıyor.
 
Daha önce ‘Justice League’ ile Warner Bros bütün süper kahramanları bir araya toplamayı denemişti. Marvel ise kendi süper kahramnalarını gelecek yıl ise gösterime girecek ‘The Avengers’ta topladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız