SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Batman'daki Seçmeye 400 Katılım

0
Güncellendi - 2018-07-07 01:20:16
Batman'daki Seçmeye 400 Katılım
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un altyapının geleceği için başlattığı seçmelere Batman'da devam edildi. Seçmelere 400 sporcu katıldı.

Sarı kırmızılıların Malatya'dan başlattığı seçmelere Cizre ve Siirt'ten sonra Batman'da devam edildi.

Levent Doğandemir, Murat Uçkun, Rıza Açıkgöz nezaretinde Batman 19 Mayıs Sahası'nda gerçekleştirilen seçmelere 400 sporcu katıldı.

Seçmeler, Diyarbakır Yaylatepe Tesisleri'nde devam ediyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ERDAL (5 yıl önce)
    LİGDE KALMAYI GARANTİLEDİKTEN SONRA HİÇ DEĞİLSE İKİ ÜÇ GENCE ŞANS VERİLEREK ALT YAPIDAKİ OYUNCULARA ÖZ GÜVEN VERİLİRDİ GALATASARAY HOCASI SON DAKİKADA GENÇ OYUNCUYA ŞAN VERİYOR BİZDE MALESEF BURDA YETİŞDİRDİĞİNİZ OYUNCU ŞANS VERMEZSENİZ BAŞKA TAKIMLARDA HEDEFLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİR HER YIL EN AZ BİR İKİ OYUNCU A.TAKIMA ÇIKMALI YOKSA BOŞ İŞLER .
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Alt yapı işleri boş işler. Malatyada cevher mevher yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYASPORLU 1966 DOGUMLU OLAN (5 yıl önce)
    SANKİ MALATYADA GENC KALMADI ÖNCE U 21 DEKİ 21 YAS USTU MALATYANIN OZ EVLATLARINI AS TAKIMDA OYNATIN.MALATYADA NE CEVHERLER VAR MALATYANIN GENCLERİNE SAHİP CIKIN
    0
    0
    Yanıtla