SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Batmanlı Öğrenciler Malatya'da..

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:53:08
Batmanlı Öğrenciler Malatya'da..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ve Doğanşehir Belde ve Köylerini Kalkındırma Derneğince (DOBKAD) ortaklaşa düzenlenen "Kardeş Okul Projesi" kapsamında Batman Petrol Lisesi öğrencileri hafta sonu Malatya'da ağırlandı. 

Batman Petrol Lisesinden gelen 25 kız öğrenci ve 5 öğretmen ile İlçemize gelen misafirlar başta Doğanşehir'i, Darende'yi, Battalgazi'yi ve Malatya'yı gezme fırsatı buldu. İş adamı Vahap Küçük tarafından da evinde misafir edilen öğrenciler pazar kahvaltısında İlçe Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, İlçe Emniyet Müdürü Dr.Turgut Tatar, Doğanşehir Devlet Hastanesi Müdürü Cemil Ötleğen, SYDV Müdürü Ercan Aslan ve DOBKAD Başkanı Bilal Aksoy ile bir araya geldi.

 Kahvaltıda konuşma yapan İlçe Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, "Öğrencilerimizi burada ağırlamaktan, konuk etmekten çok mutluyuz. Burada kendilerini evlerinde hissetmelerini istiyoruz. Kardeşliğe çok ihtiyaç duyulan bu dönemde böyle kardeşlik köprülerinin kurulmasına vesile olanlara çok çok teşekkür ederim" dedi.

 Vahap Küçük ise yaptığı konuşmada, "Buraya kadar gelip bizleri ziyaret etmeleri beni çok mutlu etti, evimizi bereketlendirdiler. İnşallah bu çocuklarımız birer gönül köprüsü olacak ve devletine, milletine layıkıyla hizmet edeceklerdir. Ben burada kendilerine sesleniyorum; okusunlar, üniversiteyi kazansınlar, hepsinin eğitim masrafı için burs vereceğim, hepsini ayrı ayrı kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Çocuklara çeşitli hediyeler veren Vahap Küçük her bir çocuğa da ayrı ayrı 100'er TL hediye çeki verdi.

 Daha sonra çocuklar İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen Uçurtma Şenliği'ne katılarak gönüllerince eğlendiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız