SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Battalgazi Artık Metropol"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:38:21
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP’lilerin büyükşehir belediyesini idare edemeyeceğini söyledi. 

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberindeki partili yöneticilerle beraber Battalgazi ilçesine giderek Kaymakamlığı, Belediyeyi ve esnafı ziyaret etti.

Battalgazi Kaymakamlığına yaptığı ziyaret sonrasında Battalgazi Belediyesi’ne geçen Milletvekili Çalık, Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından karşılanırken, ziyaret nedeniyle çiçek takdim edildi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi’nin ana sorunlarıyla yakından ilgilenildiğini belirterek "Yakın desteğini ve ilgisini gördük. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Battalgazi’nin milletvekili gibi hareket etti” dedi.

Battalgazi’nin yaşadığı sorunlarla her zaman yakından ilgilendiklerini ve sorunlara çözüm ürettiklerini anlatan Çalık da, şöyle konuştu: “Kale’nin surlarının takibi ve 2013 yılı yatırımına alınmasını hep beraber takip edeceğiz. Derme kanalının ıslahı ile ilgili çalışmanın takibini hep beraber yapacağız. Özellikle Yarımcahan Projesi zor gerçekleşen bir proje oldu ama şu an çok pahalı sulama yapıldığını biliyoruz, elektrik paralarının yüksek olduğunu ve vatandaşların öderken zorluk çektiğini biliyoruz. Bu yüzden yeniden bir düzenlemenin yapılması gerekir."

Battalgazi’nin artık metropol ilçe olduğunu belirten Çalık, şunları söyledi: “Allah hayırlı uğurlu etsin. Yeni büyükşehiri yönetecek Ak Yöneticileri de Allah bize nasip eylesin. Yolumuza devam edeceğimiz çok sayıda beraber yürüyeceğimiz arkadaşlarımız olacak.” 

Çalık, büyükşehir yasasına karşı çıkan muhalefete de tepki göstererek sözlerini şöyle sürdürdü: “muhalefetin karşı çıkmasındaki en önemli gerekçe il sınırlarının belediye başkanlarının nasıl idare edeceğidir. CHP’li olanlar idare edemez zaten. Onların idare edebilmesi için AK Partili olması gerekiyor.”

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız