SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Belediye İddialı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:25:43
Battalgazi Belediye İddialı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımlarından Battalgazi Belediyespor, yeni sezona iyi başlamanın planlarını yapıyor.

Büyükler Ligi'nde mücadele edecek olan Battalgazi Belediyespor, sezon hazırlıklarını tamamlayarak, ligin ilk haftasında İnönü Üniversitesispor ile oynayacağı karşılaşmayı beklemeye başladı.

Battalgazi Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Şahin Uslu, takımı tesislerde ziyaret ederek, yeni sezon öncesi moral verip başarı dileğinde bulundu. Moral ziyaretine Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Eyüp Önler, Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü Müşaviri Kemal Deniz ile kulüp yöneticileri de katıldı.

Teknik heyet ve sporculara yeni sezonda başarılar dileğinde bulunan Battalgazi Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Şahin Uslu, “Bütün takımlara ve sporculara yeni sezon hayırlı olsun. Sakatsız, kazasız bir sezon geçirmeniz en büyük dileğimiz. Saha içinde her ne yaşanırsa yaşansın, insani duyguların hiç eksilmediği bir sezon yaşamak, herkesi mutlu edeceği gibi bizleri de mutlu eder. Kulübümüz ayakta kalmasın da en büyük katkıyı Kulüp Onursal Başkanımız Selahattin Gürkan vermektedir. Sağladığı katkılardan dolayı Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a şükranlarımızı sunuyor, teşekkür ediyoruz. Gençlerin topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek ise en büyük hedefimiz” dedi.

Battalgazi Belediyespor Antrenörü İzzettin Köse’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kulüp Başkan Yardımcısı Şahin Uslu’ya teşekkür etti.

Battalgazi Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Şahin Uslu, ziyarette teknik heyet ve sporculara tatlı ikram etti.

Battalgazi Belediyespor ligin ilk maçını 22 Kasım Pazar günü Battalgazi ilçe stadında, saat 13.00’de İnönü Üniversitesi takımı ile oynayacak. Bu maça Battalgazi Belediyespor taraftarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız