SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Belediye Seçme Yaptı

0
Güncellendi - 2017-08-13 19:52:37
Battalgazi Belediye Seçme Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyespor seçmelerini gerçekleştirdi. Seçmelere, 102 mahalleden yaklaşık 100 sporcu katıldı.

Battalgazi Belediyespor 2017-2018 futbol sezon öncesi futbolcu seçmelerini Yeşiltepe stadında gerçekleştirdi. 102 mahallede yaklaşık 100’e yakın sporcunun katıldığı seçmelerle ile ilgili bilgi veren Battalgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Yaşar Karataş: “Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın talimatlarıyla belediyemizin sosyal sorumluluk projelerimizden bir tanesi olan özelikle bizim gençlerimize spor yaptırmak amacıyla 102 mahallemizin muhtarlarıyla işbirliği yaparak gençlerimizi bugün bir araya topladık. 100’e yakın sporcu arkadaşımız buraya katıldı. Bizim hedefimiz 102 mahallemizdeki spor yapmak isteyen gençlerimizi bugün futbol alanında çalışmayı başlattık. İleride gerekirse başka branşlarda aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben inanıyorum gelen arkadaşlarımız arasında gerek bizim faaliyet göstermiş olduğumuz 4 branştaki spor faaliyetlerine sporcu hazırlama imkanı bulduğumuz gibi diğer taraftan da kulübe giremeyen ya da bu yarışmada dereceye giremeyen arkadaşlar da yine kulübümüz aracılığıyla da onlara spor yaptırma imkanı sağlayacağız. Tabi biz Battalgazi spor olarak hedefimiz bir amatör kulüp olarak diğer kulüplere örnek olacak şekilde tüm gençlerimize sahip çıkarak onları spora alıştırıp onları eğiterek kötü alışkanlıklarından uzaklaştırıp birer güzel bir fert olarak yetiştirmek. Diğer taraftan ana hedeflerimizden bir tanesi de amatör bir spor kulübü olarak profesyonel sporcu yetiştirmek her sene inanıyorum bir iki sporcu yetiştirebilirsek bizim başarımız o olur. Ama bizim ana hedefte gençlerimizi sahiplenip onları güzel bir şekilde belli bir saat içerisinde belli bir disiplin içerisinde belli bir terbiye içerisinde bunları bu şekilde yetiştirip toplumumuza kazandırma hedefindeyiz. Ben inanıyorum bu çalışmalarımız başarılı geçer ben özellikle katılımından dolayı tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum gençlerimize katılmalarından dolayı teşekkür ediyorum başarılar diliyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    İnşallah yeni Mehmet Topallar yetişir.
    0
    0
    Yanıtla