SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Belediyesi Tarihi Düzeltti

0
Güncellendi - 2020-05-29 09:50:58
Battalgazi Belediyesi Tarihi Düzeltti
A- A+ PAYLAŞ

Emlak ve Çevre Temizlik ile İlan- Reklam vergilerinin birinci taksidinin 1 Haziran Pazartesi günü olan son gününü daha önce 31 Mayıs Pazar olarak hatalı bir şekilde açıklayan Battalgazi Belediyesi, Cuma sabahı bu yanlışlığı düzeltti ve son ödemenin 1 Haziran'da yapılabileceğini duyurdu.

Battalgazi Belediyesi'nin, 29 Mayıs Cuma sabah 09.00'da basın kuruluşlarına gönderdiği bülten şöyle:

"Battalgazi Belediyesi, 1 Haziran 2020’de sona erecek olan emlak ve çevre temizlik ile ilan-reklam vergilerinin birinci taksitini yatırmak isteyen mükellefler için veznelerini 30 Mayıs Cumartesi ile 31 Mayıs Pazar günleri 08. 00 ve 17.00 saatleri arasında açık tutacak.

Battalgazi Belediyesi, emlak, çevre temizlik ile ilan reklam vergilerinin birinci taksitini yatırmak isteyen mükellefler için tahsilat veznelerini cumartesi ve pazar günleri açık tutacak. Son ödeme tarihi 1 Haziran 2020 günü olan emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi ile ilan-reklam vergilerinin birinci taksitini yatırmak isteyen vergi mükellefi vatandaşların, son ödeme tarihi hafta sonuna gelmesi nedeniyle yasal zorunluluktan ötürü cezalı ödeme yapmak zorunda kalmalarını önlemek için hafta sonu veznelerini açık tutma kararı aldı.

Belediye hizmet binasında bulunan vezneler 30 Mayıs Cumartesi ile 31 Mayıs Pazar günleri 08. 00 ve 17.00 saatleri arasında açık olacak. Vatandaşlar, vergilerini, veznelere nakit ve kredi kartı ile ödeyebilecekleri gibi www.battalgazi.bel.tr web sayfasının e-belediye modülü ile internet üzerinden de ödeme yapabilecek."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız