SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Meclisi Bütçeyi Belirledi

0
Güncellendi - 2018-10-20 05:12:35
Battalgazi Meclisi Bütçeyi Belirledi
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı çalışmalarını tamamladı. Toplantıda, 2019 yılı ücret tarifeleri, 2019 Mali Bütçe ve Bütçe Kararnamesi görüşüldü. Yapılan görüşmelerin ardından Battalgazi Belediyesi’nin 2019 yılı bütçesi 180 milyon  TL olarak oy birliği ile kabul edildi.

Battalgazi Belediye Meclisi Ekim ayı son birleşimini gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlığında gerçekleştirilen son birleşimde, 2019 yılı ücret tarifeleri, 2019 Mali Bütçe ve Bütçe Kararnamesi görüşüldü. Yapılan görüşmelerin ardından Battalgazi Belediyesi’nin 2019 yılı bütçesi 180 milyon TL olarak oy birliği ile kabul edildi.

Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, hazırlanan bütçenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Bütçe komisyon başkanı ve değerli üyelerinin hazırladığı 2019 yılı bütçemizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bizim takip edeceğimiz husus tasarruf tedbirlerine rivayet ederek, devletin parasını optimum bir şekilde kullanmaktır. Yetimin, fakirin, fukaranın hakkını gerçek anlamda kullanmaktır, sahiplenmektir. Battalgazi Belediyesi olarak bizde bu konuda hassasiyeti gösteriyoruz. Gösterdiğimizin temel espiriside bu kadar geniş yatırımlar yapmamıza rağmen, borcu olmayan bir Belediye hüviyeti, alacağı olan bir belediye hüviyeti ve tasarrufu olan bir belediye hüviyeti. Bu süreç içerisinde bu kadar iş yapılmasına rağmen, 1 metre yer satmadan, binlerce metre yer kamulaştıran bir belediye hüviyeti olması ile bu anlamda bütün arkadaşlarımızla yıl içerisinde meclis toplantılarımızda ve meclis dışı belediyemizin etkinliklerinde katkılarından, katılımlarından dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Neticede bu bir şerefiye görevidir. Meclis üyeliği şerefiye görevidir” dedi.

“Ben bütün arkadaşlarımızdan memnunum” diyen Başkan Gürkan, “Bu kadar güzel işler yapıldıysa ve bu işler Türkiye ile Dünya kamuoyunda takdir görüyor. İstanbul buluşmalarında İstanbul'daki bütün belediye başkanları bizim standımıza geldi. Borçsuz bir belediye olarak bu kadar çok çalışmaların yürütülmesi noktasında hayret ediyor. Buda nedir, paranın bereketidir. 2014'te Battalgazi'de vermiş olduğumuz sözlerin 2,5 katını yaparız demiştik, en az 3 katını yaptık diye düşünüyorum. 2019 yılı bütçemizin Battalgazi Belediye'mize, Battalgazi'de yaşayan halkımıza ve Malatya'mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bütçeyi onaylayan tüm kardeşlerime, hazırlayan komisyon üyesi kardeşlerime ve değerli Meclis üyelerimi kutluyorum”  diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • recai (5 yıl önce)
    Şu belediye başkanları içinde en iyisi Selahattin Gürkan dır. Adam in yönettiği belediyenin borcu yok
    0
    0
    Yanıtla