SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Devlet Hastanesi'nin İhalesi Yapıldı

0
Güncellendi - 2018-06-20 23:34:10
Battalgazi Devlet Hastanesi'nin İhalesi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 300 yataklı Battalgazi Devlet Hastanesi inşaat ihalesinin 13 Haziran 2018 tarihinde yapıldığını ve inşaata kısa sürede başlanılacağını bildirdi.

“Malatyalılara ne söz verdiysek yaptık, ne söz veriyorsak da yapacağız." diyen Çalık, yaptığı yazılı açıklamada, “300 yataklı Battalgazi Devlet Hastanesi’nin inşaat yapım ihalesi 13 Haziran 2018 tarihinde Sağlık Bakanlığımızca gerçekleştirilmiş olup yasal çerçeve içerisinde ihale teklif değerlendirme süreci devam etmektedir. Battalgazi Devlet Hastanesi’nin inşaatına Temmuz ayında başlamayı hedefliyoruz.” dedi.

Çalık, “Malatya’yı sağlık turizm şehri yapacağız demiştik. Bu kapsamda Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanemiz faaliyete geçti. Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde dünyanın ilk ve tek Karaciğer Nakil Hastanesi’ni yaparak hizmete sunduk. Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemiz yeni binasında hizmete girdi. 90 milyon TL maliyetli 217 yataklı Onkoloji Hastanemizin, 105 milyon TL maliyetli 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanemizin inşaatları devam ediyor. Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne ek olarak yapılan 75 yataklı bölümün inşaatı tamamlanmak üzere. 100 yataklı Doğanşehir Devlet Hastanemizin ihalesini 30 Mayıs 2018’de, Kuluncak Entegre Hastanemizin ihalesini 13 Mart 2018’de yaptık. Arguvan, Doğanyol ve Kale ilçelerimize de yine aynı şekilde Entegre Hastaneler kazandıracağız. Yine Malatya’mıza 150 yataklı Malatya Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ni kazandıracağız. Malatya’yı sağlık turizm merkezi yapacağız, dedik ve bunu için projelerimizi sırasıyla hayata geçiriyoruz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Onkoloji Hastanemizin inşaatı tamamlandığında, bu kez Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde Kardiyoloji Hastanesi’ni de kazandırmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Açıklamada, 300 yataklı Battalgazi Devlet Hastanesi’nin proje maket fotoğrafını da yer verildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

52 yorum yapılmış

  • İhsan (5 yıl önce)
    Malatya bakanliklari nerede şehir hastanesi nerede tabiki elazigda çünkü malatya uvey evlat vekil yok sahip yok bu vekillerin hiç birinde hayir yok hizmet elaziga bize hizmet nerde bütün bakanliklari elaziģa verdiniz şehir hastenesini elaziğa verdiniz sonrada oy istiyonuz Allah* tan korkun Malatya Büyükşehirdi demi unuttuk ya vergi yüksek fatura yüksek su elektrik fazla geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (5 yıl önce)
    Herkes bişey söylüyor ama böyle bir ihale yok. İhale falan olmamış hikaye bunlar. Açın sağlık yatırımları resmi web sayfasına bakın yok öyle bişey. Girin EKAP a sorgulayın yok ihale mihale. Bu ne yahu bizi tam robot belledi bunlar. Tabiki hastahaneyi yapacaksın ama ihalesi yapılmamış bir hastahaneyi niye yaptık diyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Saim yilmazer (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun. Emeği geçenlere TEŞEKKÜRLER
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    YAĞCILARDA İNECEK VAR...
    0
    0
    Yanıtla
  • AK Parti (5 yıl önce)
    insanlar ne kadar doyumsuz yeter oraya 300 yatak 600 1000 derler AK Parti yapar isemeyenler konuşur
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (5 yıl önce)
    Şunu açıklamaları lazım: - 4 yıl önce yıktınız, 4 yıl boş kaldı. 4 yıl hizmet verip ihale yapıldıktan sonra yıkılması gerekmez miydi? niye 4 yıl boşu boşuna beklendi? - milletvekilleri bu 4 yıl zarfında niye hiçbir şey yapmadı da seçime 1 hafta kala ihalesi yapıldı? -önemli olan yatak sayısı değil, verilen hizmet. malatya halkı hastaneyi tedavi merkezi değil otel oarak görüyor genelde. taburcu edilmek istenen hasta hemen " hocam 3-5 gün daha yatayım "diyor. oysa ki fazladan kaldığı her gün devletin kasasına zarar ve kul hakkı
    0
    0
    Yanıtla
  • recep eren (5 yıl önce)
    gercekten 350 bin nüfüslu battalgazi ilçemızde hastane yoktu.inşallah o bölgeyey tekrar canlılık getırır.hayırlı olsun battalgazımıze
    0
    0
    Yanıtla
  • CEMSANCAK (5 yıl önce)
    Hasüdü Malatya yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • ertugrul (5 yıl önce)
    13 nisan 2018 cuma günü yaptığın konuşmada ihale temmuz ayında yapılacak diye sağlık müd yaptığın konuşmada açıklamıssın. yeni haberde de 13 haziranda yapıldı diyiyorsun !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • mesut (5 yıl önce)
    Eski diş hastanesi (toki)çürümeyemi terkedildi ev vekiller yazık deilmi yepyeni binaya orası degerlendirilemezmiydi yazık şu devletimizin parasına illa bi hizmet yapılması için o bolgede rant alanı olmasımı lazım orda oturanlar insandeğilmi sürekli ordaki insanları ikinci sınıf muamelesi yapmayın biraz toki bolgesiyle ilgilenin lütfen neden bi polis noktası olmasın neden bi ptt şubesi olmasın neden bir spor tesisi olmasın 11000 nufuslu bir yer orası bi çe nüfusu kadar.iş merkezi var sarhoş ayyaş yeri olmuş insanlar. Çocuğunu ekmeğe gönderemio ..... Vesselem. Kim duyarki acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (5 yıl önce)
    Sayin vekil hastane ile birlikte lutfen doktor da getiriniz hastaneye. Acil siralarinda millet kime gidecegini sasiriyor doktor yok. En basit tetkike biir aya gun veriliyor. Dis hastanesinde verilen gun sasisini arastiriniz aylar sonrasina gun atiliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • şevket bübek (5 yıl önce)
    ne kadar boş konuşan var,muhtemelen bunların yaşı kuçuk yada ideolojik düşünüyorlar.Kardeşim üç kişiyle muayeneye giderdik bir kişi ilaç sırasına girer dir kişi hastaya refakat eder hasta sırada fenalaşırsa müdahale etsin diye bu günleri unutmadık.şimdi muayene saatin beş dakika gecikince kıyametler kopuyor.Tamam daha iyi olabilir ama yapılanlara karşı da nankör olmayalım,saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Canpolatt (5 yıl önce)
    Bu olumsuz yorum yazanlarin bir cogu eminim Devlet hastanesine yenı ismiyle (eğitim ve araştırma hasnesi) gitmiyolardir çünkü hastaneye gelenlerin yarısı çevre illerden geliyo bu durum turgut özal tıp merkezinde de aynı Sadece malatyaya bu hastaneler çok rahat yeter Demekki sağlık sektöründe çevre illerden daha iyi ki hastalar malatyayı tercih ediyo
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedrettin Hikmet (5 yıl önce)
    Ülkemize hizmet eden herkese teşekkürler. Malatya hastanelerinin en büyük problemi doğru yönetilememesidir. Örneğin hastanede her poliklinik önünde ekran var. Ancak ekranların çoğu kapalı. İnsanların elinde Sıra no olmasına rağmen doktorun gelmesiyle insanlar birbirini iterek tekrar sıraya giriyorlar. Komşu olan illerimizde böyle bir problem yok. Komşu illerde 15 yıldır sistem doğru işlerken ilimizde problemler artarak devam ediyor. Hükümet ciddi yatırımlar yapıyor, ancak doğru insanlar yönetime getirilmiyor. Çok yazık...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Selehattin başkan hastane yapacağız dediğinde hayal diyenler battalgazi devlet hastanesi ihalesi yapılıyor diye ortaya çıkmışlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Yukarıda yorumlara baktım da diyecek tek söz Nankörsün ey Malatya halkı Geçmişini unutma ey Malatya halkı İftira atma, kıymet bil
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Halil burasi,askeri,kisla,deg,8 yatakli,oda, Gormedim,gozluklerini,cikar birdaha,bak Malatyanin,nufusu,850,bin,300,yatakli,hastahene, Elagizin,nufusu,650,bin,1100,yatakli,hastahane, Malatya,vekili,6 elazigin,vekili,4,)
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)44malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Araştırma Hastanesi 1300 yataklı bir de bu 300 diğer devlet hastanesi de var . Neyini ze yetmiyo
    0
    0
    Yanıtla
  • Bingöl'den Muş'dan gelenler hastane bahçelerinde yatıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • 8 yataklı hastane odalarını sen bilmiyorsan büyüklerine sor sana anlatsınlar. Ben yaşadığım olayları sana anlatıyorum sen duyduklarınla cevap veriyorsun. Geçmişini bilmeyen geleceğini yönlendiremez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz kaç yaşındasınız? Yedi sekiz yataklı odaları bende gördüm demek rahata konmuşsunuz ki böyle konuşabiliyorsunuz şimdi hayat size güzel tabiki konuşursunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Bayer (5 yıl önce)44malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Güzel kardesim bu sehır hastanesi degil bizim sehır hastanemiz 640 yataklı olası bir aksilik de 1000 kisıye cıkarılır anında kac yataklı olursa olsun bizim icin ıslevı hizmeti önmeli gittiğinde ilgılenip muayene oluyorsan sıkıntı tınne
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (5 yıl önce)
    Yalnız resimle hastanenin yerinin ve yolların alakası yok. Aceleyle bir resim ve ihale bitti denkus. Hadi inşallah ne diyelim. Ama biraz da inandirici resimler olsa iyi olur..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (5 yıl önce)
    Bu vekillerle Malatyaya müstehak
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (5 yıl önce)
    Niye bu kadar bekledi şimdiye biterdi .
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (5 yıl önce)
    Bırakın üç beş yüzü;bin yataklısını alkışlamadınız..On bin olsa ne yazar?Gene tutumunuz aynı olur Malatyamıza binlerce kalıcı eser kazandıran hükümetin hangi icraatını beğendiniz ki?..İnsaf be !! Yapılan bir hizmeti karalamak vicdan sahiplerinin ağırına gider.lakin chp'de bu haslet hiç olmadı.Yarında olurmu ben ümitsizim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (5 yıl önce)
    El insaf be kardeşim. Adamlar 300 yataklı hastane yapıyor niye 600 değil 600 yataklı yapsa niye 1200 değil diyeceksiniz. Daha düne kadar eski devlet hastanesinin 8 kişilik kovuşlarını unuttunuz mu her hastanın 2 refakatçisi 16 - 8 tane de hasta etti mi 24 birde içerde sigara içmek vardı oldu mu bir kahvehane. Ben hastayım yatıyorum yanımdaki hastaya doktor kalp masajı yapıyor yoğun bakım bile yok. Hasta bizim yani yedi tane hastanın ve refakatçıların yanında gözümüzün önünde öldü. Bunları unuttunuz mu hep olumsuz eleştiriler yapıyorsunuz. Son on beş yılda Malatya ve çevresine en az on tane hastane yaptılar. Yiğidi öldür ama hakkını inkar etme. Allah iftiracıları ve inkarcıları sevmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (5 yıl önce)Halil isimli kullanıcı yorumuna
    10 hastane nerde söylede bilelim git yeni devlet hastanesine ultrason için 1 ay Sıra veriyorlar neyin kafasını yaşıyorsun sen
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ YILMAZ BEĞENMİYORSAN ÖZEL HASTANE ÇOK HEPSİNE GİDEBİLİRSİN...
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskiden bir Ultrason için taaaaa Ankara ya gidiyordun. Ben bir Emar için gittim Ankara ya üç yarım altın bozdurdum iki gün otelde yattım artı yol parası ve masraflar. Şimdi hastalar helikopterlerle gidiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Millet boş zamanlarında evde ultrason makinası yapmaya başlamış sen daha eskiden ankara diyorsun. Yahu dünya değişiyor sen ankara diyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ultrasona en fazla bir sonraki güne randevu veriyorlar. Yalan söylüyorsun. Eğer önemli ise anında sıra veriyorlar. Bozuk zihniyetini kendine sakla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Yaw arkadaş yıktığınızı yapmaya mecbursunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Niye 1000 değil 1500 değil yav gidin işinize ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami (5 yıl önce)
    Şu Malatyalıların Elaziğ'la yarışa girmesi, hemen hemen her olayda karşilaştırma yapması bir alem. Malatya'da, Elazığ'da bizim.
    0
    0
    Yanıtla
  • şahinbey (5 yıl önce)
    emeği geçen herkese küstüğüm reise sonsuz teşekkürler allah razı olsun hoşuma giden otopark düzeni harika
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (5 yıl önce)
    Yeni devlet hastanesi kalabalıktan geçilmiyor,300 yataklı çok az.günübirlik düşünmeyin.yaptığınız hastane en az 50 sene hizmet verecek.300 yapacaklar sonra her yıl paso ek bina inşa edecekler.mantıklı düşünelim lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali bilo (5 yıl önce)
    Yalan yalan nereye kadar secimden sonra insaat ertelenir de ertelenir bakin gorun bu hukumet degismez ise halimiz perisan
    0
    0
    Yanıtla
  • şaka mısın sen? Ak parti neyi yapıcam deyip de yapmadı. Nankörler
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)ümit isimli kullanıcı yorumuna
    Bence sen daha şakacisin:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Öyle bir ihale olmamış. Herkes ekap tan bakabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Yenı devlet hastanesi Avrupa dan örnek alınmış Avrupa da temizlik ön plandadır dıkkat edın hıc bı polıkılıkte lavabo yok bunların yatacak yeri de yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • Her poliklinikte de lavabo var hem klozet hem alaturka sallama günah günah
    0
    0
    Yanıtla
  • Yoldaş (5 yıl önce)
    MALATYA SANA MÜSTEHAK
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Eger Muharrem reis gelirse temel atma torenini tv den izlersiniz artik sayin vekilim
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz 44 (5 yıl önce)
    305 bin nüfuslu ilceye 300 yatakli hast reva mi 1000 kisiye 1 yatak 2 veya 3 dorna yetmeyecek etrafina baraka yapılır ileriyi yoren yok ilce git gide büyüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (5 yıl önce)
    Elazığ’a devasa şehir hastanesi yapsınlar Malatya’ya da şehir hastanesinin 3 de birini dahi yapmasınlar yazıklar olsun hemşerilerim gelin bu sefer oy vermeyin vermeyinki reis bunları dağıtsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Yav ali yılmaz onkoloji çocukla doğum branş Hastanesi karaciğer nakil yani direk branş hastaneleri yapıldı yapılıyor daha iyi . Düne kadar pisliği içinde hastaneye git 2 gün sıra alama hemşire doktor azarlasin memurlar insan yerine koymasın ameliyat için bıçak parası diye rüşvet tefek gibi paraalınsın alet yok erdevat yok şimdi oy verme diye başka örnek ver akıl fikir versin allah.yapılanları yok say elazig de geç kolaydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (5 yıl önce)Harun isimli kullanıcı yorumuna
    Harun efendi Git bi devlet hastanesine emar için sana kaç gün sıra verecekler ondan sonra konuş bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskiden 1 1.5 yıldı şimdi ali
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir (5 yıl önce)
    Neden 600 yataklı değil
    0
    0
    Yanıtla
  • 600 olsaydı bu kez kriteriniz kaç olacaktı çok merak ediyorum...
    0
    0
    Yanıtla