SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Encümeni Değişti

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:26:07
Battalgazi Encümeni Değişti
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Meclisi, bir yıl süreyle hizmet verecek olan zorunlu ve gönüllü ihtisas komisyonu üyelerini belirledi.  6 CHP'li üyenin bulunduğu Yeşilyurt Belediye Meclisi'nde komisyonlar için yapılan seçimlerde, CHP'li hiçbir üyeye yer verilmeyip, komisyonlar tamamen AKP'li üyelerden oluşturulurken, Battalgazi Belediye Meclisi'ndeki tek CHP'li üye olan Okay Demirhan, "Temel Haklar ve Kadın Erkek Eşitliği Komisyonu"na seçildi. Başkan Vekili Zafer Kırçuval başkanlığında yapılan meclis toplantısının  son oturumunda 2014 yılı faaliyet raporu okunmadan onaylanırken, toplantının gündem maddeleri arasında bulunan 2015 yılı mezarlık defin hizmetleri ücretinin belirlenmesi gibi konular görüşülüp karara bağlandı. 

Encümen üyeleri değişti

Geçtiğimiz dönem Şahin Doğan, Tuncer Bulgurlu ve Osman Şaşa’dan oluşan Encümen üyeliğine bu yıl yeni isimler seçildi. Gizli oyla yapılan seçimlerde Hasan Demez, Cumhur Şahaplıoğlu ve Necati Tosun bir yıllığına encümen üyeliğine seçildi.  

İmar Komisyonu

Geçtiğimiz 1 yıl imar komisyonu olarak görev yapan Nevzat Aslan, Metin Mandallı, Aykut Hız, Aziz Görgeç ve Hilal Acı bir kez daha imar komisyonuna seçildiler. 

Plan Bütçe de Yusuf Özer yerini korudu

Geçtiğimiz yıl Plan-Bütçe Komisyonu olarak görev yapan Abdurrahman Kızıl, Şefik Şengün, Cumhur Şahaplıoğlu ve Muzaffer Karakuş, önümüzdeki dönemde plan bütçe komisyonunda yer almazken, geçtiğimiz yıl bu komisyona seçilen Yusuf Özer yerini korudu. Özer’in yanı sıra; Bayram Oymak, Nusret Toman, Osman Şaşa ve Yasemin Sultan Kurt yeni dönemde Plan Bütçe Komisyonu üyeliklerine seçildiler. 

Hukuk Komisyonu da değişmedi 

Geçtiğimiz yıl Hukuk Komisyonu olarak görev yapan Aziz Görgeç, Şefik Şengün, Şahin Doğan, Nevzat Aslan ve Osman Şaşa önümüzde ki 1 yıl için komisyon üyeliklerine tekrar seçildiler. 

Battalgazi Belediye Meclisi’nde gönüllü komisyonlar olarak bilinen diğer komisyonlara ise şu isimler seçildi: 

Temel Haklar ve Kadın- Erkek Eşitliği Komisyonu

Şule Özkan, Abuzer Altın, Sıddık Özdemir, Yasemin Sultan Kurt, Okay Demirhan.

Halkla İlişkiler, Kent Ekonomisi ve Meslek Odaları Komisyonu

Şahin Doğan, Sıddık Özdemir, Veysi Yılmaz, Şule Özkan ve Dilek Yurtseven.

Sosyal Hizmetler ve Engelliler Komisyonu

Ramazan Özcan, Görkem Dağdelen, Bilal Yapalıkan, Bayram Oymak, Necati Tosun. 

Turizm ve Sanat Komisyonu

İbrahim Karadeniz, Zafer Kırçuval, Eşref Aydın, Adil Demirel ve Ela Erkoç. 

Çevre ve Sağlık Komisyonu

Şahin Doğan, Abuzer Altın, Ali İhsan Topal, Nusret Toman, Abdulvahap Şerefhanlı 

Eğitim ve Kültür Komisyonu

Hasan Göğüs, Şule Özkan, Mehmet Ali Doğan, Dilek Yurtseven, Mehmet İlbak.

Gençlik ve Spor Komisyonu 

Ela Erkoç, Görkem Dağdelen, Zafer Kırçuval, Ramazan Özcan, Cumhur Şahaplıoğlu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız