SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi ESOB'da Yeni Başkan

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Bayram Kavak (fotoğraftaki) seçildi.

Battalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi Belediye Düğün Salonu'nda yapıldı. Seçimde eski başkan Hasan Koktan son anda adaylıktan çekilirken, tek liste ile seçime giren Bayram Kavak yeni başkan seçildi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin'in divan başkanlığı yaptığı seçimde toplam 72 delege oy kullanırken, Bayram Kavak başkanlığındaki Battalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi Kurulu Çelebi Kuzucu, Ramazan Çayır, Erdal Ongen, Mehmet Ekici, Zeki İnandık ve Nail Nihat Korkmaz'dan oluştu.

İlçede fırıncılık yapan Bayram Kavak, 29 yaşında olması nedeniyle Malatya'da oda başkanları arasında en genç oda başkanı ünvanını da aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız