SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Güreşte İddialı

0
Güncellendi - 2016-01-30 01:39:31
Battalgazi Güreşte İddialı
A- A+ PAYLAŞ

İskenderun'da  19-20 Ocak’ta  gerçekleştirilen Güreş grup müsabakalarında Battalgazi Belediye Spor Güreş Takımı, takım halinde 3’ncü oldu. Battalgazi Belediye Spor Güreş Takımı güreşçileri, ferdi sıralamada ise, 1 birincilik, 2 ikincilik ve 1 üçüncülük elde ederek Malatya’ya döndü.

İki gün süren grup müsabakalarında 20 il içerisinde 10 sikletin 8 inde kıyasıya mücadele ederek Takım halinde 3’üncü olan Battalgazi Belediye Spor Güreş takımı, 5 Mayıs’ta yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı temsil edecek.

Pano0vj1İskenderun’da yapılan il seçmeleri grup müsabakalarında 58 kg’da Furkan Ogur 1’inci, 42 kg’da Mertcan Özyavuz 2’nci, 63 kg’da Talha Ogur 2’nci, 55 kg’da Hasan Basri Keskin ise 3’ncü oldu. Türkiye Şampiyonasına Güreş Antrenörü Serdar Özdemir ve Mehmet Güzel tarafından yoğun tempoda çalışan güreşçiler, 5 Mayıs’ta Bartın’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında başarı için mindere çıkacaklar.

Türkiye Şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirten Battalgazi Belediye Spor Güreş takımı Antrenörü Serdar Özdemir “İskenderun’da 20 il içerisinde büyük mücadelelere sahne olan grup müsabakalarında başarılı sonuçlar elde ettik. Güreşçilerimiz Malatya’ya derecelerle döndü. Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’mızı temsil hakkı elde ettik. Bizlere devamlı maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve Güreş ağamız ve aynı zamanda Güreşten sorumlu başkanımız Şahin Uslu’ya takımımız ve sporcularımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız