SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Battalgazi Hastanemizin İnşaatına Başlanacak"

0
Güncellendi - 2018-06-06 06:15:33
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, en kısa süre içerisinde Battalgazi Hastanesi'nin inşaatına başlanacağını söyledi.

Başkan Polat, belediye ve AKP il teşkilatındakilerle birlikte Hastane Caddesi'nde esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşların sorunları ile taleplerini alan Polat, ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada, "Belediyedeki ve teşkilattaki arkadaşlarımızla beraber Hastane Caddesi'ndeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Hastane Caddesi'ndeki esnaflarımızın en büyük isteği Battalgazi Hastanemizin yapılması. Bu tabi k yaptığımız işin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Hastanemiz yıkıldıktan sonra bütün arkadaşlarımız mutlaka bu hastanenin olması gerektiğiyle ilgili uğraştık, mücadele verdik. Bu mücadelenin sonucunu da elde etmiş olduk. Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci, AK Parti Genel Başkanımız Öznur Çalık, milletvekillerimiz ve teşkilattaki arkadaşlarımız bunu her seferinde Sağlık Bakanlığı ve gerekli yerlere iletti. Bu hastanemizin kısa sürede yapımına başlanacak ve hem bölge esnafına hem de Malatya'mıza hizmet edecek. Birlik ve beraberlik olursak yapılmayacak hiçbir şey yok. En kısa zamanda hastanemizin inşaatına başlanacak" dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Ahmet kaya (5 yıl önce)
    Bundan 40 yıl önce bile Malatya da üniversite Hastanesi dahil 3 hastahane vardı. Şimdi 1 üni 1 devlet Hastanesi kaldı. Üstelik nüfus 2 katına çıkmış. Ha diye bilirsiniz bu hastane daha büyük. Bu hastane büyük bile olsa kapatılan 2 hastanenin toplamına bile eşit değil. Yani kısacası MİLLETİ KANDIRIYORSUNUZ. Neyse anlayan zaten anlıyor anlamayana da davul tokmağıyla kafasına vursan da boş. Sadece tınnn diye boş boru sesi çıkar
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (5 yıl önce)
    1. ne zaman yapılacağı belli değil 2. kimin yapacağı belli değil 3.ihale yapılmamış 4.proje ortada yok 5.uyu malatyam en kısada
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Baskanim yagcilarda inecek var....
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (5 yıl önce)
    Reisim TANDOĞAN mh. KAVAK caddesine bir başladınız yarıda bırakıp gittiniz. malzemeler hep ortalıklarda, bu şeçim arefesinde ALLAH aşkına yapmayın mahalleli halk kızgın DERHAL bir mahalleye uğrayın REZİLLİĞİN önüne geçin sayın BAŞKANIM.çok önemli
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Ne zaman baslanacak. Sehir hastanesi yapilmamis olsaydi simdiye kadar bitmek uzereydi. Eger bi sehirde sehir hastanesi varsa yapilan anlasmaya gore o şehirdeki baska devlet hastanesi varsa kuculuyor. Yani bizim bu hastanenin temeli baya uzayacak srhir hastanelerindeki anlasmalari arastiriniz bu devlet hastanesi ne zaman biter bi dusununuz
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı hamido (5 yıl önce)Malatyali isimli kullanıcı yorumuna
    canım benim malatyadaki hastane şehir hastanesi değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklisiniz yeni yapilan hastaneyi şehir hastanesi biliyordum uyardiginiz için tesekkur ederiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Bu hastane kesinlikle burda yapilmamali..lokasyon acisindan burasi artik uygun degil.bu bolge mimari acidan gelisimini tamamlamis ozel hastanelere yakin bir mahiyette.bu proje kesinlikle cevreyolu altina yapilmali.ozellikle kuzey kusak yolu bu anlamda en uygun lokasyon..bu bolge gelisime musait ve kentsel donusumlerle cok buyuk bir nufus burada olacak.hastaneler ulamisimi rahat saglanacak bolgelere yapilmali.yikilan hastane bolgesine tekrar hastane yapmak mimari acidan da sehrin gelisimi acisindan da dogru olmayacak..
    0
    0
    Yanıtla