SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Battalgazi Hastanesi Kuracağız'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:14:26
'Battalgazi Hastanesi Kuracağız'
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Battalgazi Merkez Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya, Malatya'da zihniyet   probleminin olduğunu söyledi. 

Kaya, yerel seçim çalışmaları kapsamında, CHP Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar ve partililerle birlikte İpek Caddesi ve Kanal Boyu Esnafı’nı ziyaret etti. 

Kanalboyu Caddesi'nde esnaflar ile bir araya gelen ve kendisine iletilen sorunları dinleyen Kaya, daha sonra İpek Caddesi esnaflarını ziyaret etti. 

İpek Caddesi Esnafı ziyaretinde vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Kaya, esnafın sorunlarını dinleyerek projelerini anlattı.

"BATTALGAZİ HASTANESİNİ YAPACAĞIZ"

Kurtar Kaya, Malatya Devlet Hastanesi'nin kapatılmasıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir olan Malatya'da bir devlet hastanesinin bulunduğunu anımsatan Kaya, "Malatya'da bir zihniyet problemi var" dedi.

Kaya, Battalgazi Hastanesini kuracaklarını ifade ederek, "Malatya’nın böyle olmasının zihniyet problemi, zihniyeti değiştireceğiz. Birilerine rant sağlamak amacında değiliz. Sadece hizmet etme amacındayız. Belediye başkanı olanlar gelip halkın gözünün içerisine bakacak. Hem bugün geleceksin hem de yarın gene geleceksin. Ondan sonra halk sana diyecek ki biz sana oy verdik. "Peki, bu hastane nerde?" diyeceksiniz. Ben size Battalgazi Belediye Hastanesi’ni kuracağım. Sizlerde diğer sorunlarınızı söyleyeceksiniz. Bizlerde o sorunları çözeceğiz. Biz burada hizmet etmek amacıyla adayız.  Siyasete girmiyoruz. İlk günden bu güne kadar girmedik ve siyasete girmeyeceğiz” şeklinde konuştu.  

"KANALBOYU'NU TRAFİĞE KAPATACAĞIZ"

Kurtar Kaya, Kanalboyu'nu trafiğe kapatacaklarını dile getirdi.

Kaya, vatandaşların ilgisinden memnun olduklarını kaydederek, "Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşmaktan memnuniyet duyuyoruz. Vatandaşımızın bize gösterdiği sempatiyi 30 Mart günü sandıklara yansıtırsa Allah’ın izniyle ve vatandaşımızın teveccühüyle Battalgazi Belediye Başkanı olacağız. Yedi günlük bir süremiz kaldı. Kernek ve Kanalboyu esnafını ziyaret ettik. Onlara Kanal Boyu’nu trafiğe kapatacağımıza söz verdik. Kernek Parkı’nın altında bir kapalı otopark yapmanın sözünü verdik. Ve Battalgazi Belediye Hastanesi yapmak için söz verdik” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız