SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Battalgazi Her Alanda Çalışıyor"

0
Güncellendi - 2016-06-25 21:00:07
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından Çolakoğlu Mahallesi'ni Adagören ve Yarımcahan mahallelerine bağlayacak olan yol ağının birinci kat sathi kaplaması aralıksız devam ediyor. Bu kapsamında Çolakoğlu Mahallesi'nde 27 km'lik yolun birinci kat sathi kaplaması yapılacak.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, AKPBattalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Nevzat Aslan, Abdulvahap Şerefhanlı, bazı belediye meclis üyeleri, ilgili mahalle muhtarları ve bazı birim müdürleri ile birlikte Çolakoğlu Mahallesi'ni Adagören ve Yarımcahan mahallelerine bağlayacak olan yol ağının birinci kat sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceledi.

Çolakoğlu Mahalle Muhtarı Şahin Çolakoğlu, yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Özellikle  mahallemize yapmış oldukları hizmetten dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a mahallem adına teşekkür ediyorum. Mahallemiz daha önce köy konumundaydı. Büyükşehir olduktan sonra Malatya, mahallemiz hizmet almaya başladı. Bu hizmetlerden dolayı Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve ekibine teşekkür ediyoruz. Mahallem adına bizler her zaman Başkanımızla beraberiz her konuda" ifadelerini kullandı.

Adagören Mahalle Muhtarı Şeref Doğan ise, "Adagören Mahalle muhtarı olarak, yollarımızın yapılmasından dolayı öncelikle başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyoruz. Burası bizim için daha yakın oldu. Tozdan kurtulduk. Arabaların gidiş gelişi ve ulaşımdan kurtulmuş olduk.Hizmeti geçen herkesten Allah razı olsun" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'da, Battalgazi Belediyesi olarak her alanda çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Muhtarımızın da belirttiği gibi hakikaten büyükşehir olduktan sonra gerçektende büyük bir çalışma içerisine girdik belediye olarak. Bir belediye düşünün 2 yıllık geçmişi olan bir belediye, 100 yıllık  araç parkına sahip bir belediye olarak karşınıza çıkıyor. Geçen yıl 200 km'nin üzerinde bir yol kaplama yaptık sıcak asfalt haricinde. Bu yılda 250 km yine hasır kaplama planladık. İhalesi yapıldı ve bugün itibariyle de çalışmalara başladık. İl Başkanımız ve ilçe başkanımız muhtarlarımızla birlikte çalışmaları  yerinde görmek üzere buradayız. Sizinde gözlerinizle müşahede ettiğiniz gibi bahçe yollarını,  bahçelerin toz toprak sebze ve meyvelerin tozdan muhatap olmaması, araçla geçerken etrafı tozlandırmamak için artık bahçe yolları da asfaltlamaya başladık. Buda büyükşehrin Malatya'mıza,  Battalgazi'mize kazandırdıkları kazanım olarak karşımıza çıkıyor. Netice olarak biz yola çıktığımızda  dedik ki , Battalgazi mazisine layık istikbale hazırlanacak.Hakikaten Battalgazi hem kültürel anlamda, sosyal anlamda, hem yeşili koruma, park ve bahçeler anlamında, diğer cari hizmetler anlamında , diğer yatırım hizmetleri anlamında hakikaten yoğun bir çalışma içerisinde. Bir taraftan hizmet binaları yapılırken, bir taraftan dere ıslahı çalışmaları, bir taraftan kültürel, sosyal, çevrenin koruması, yeşilin artırılması konusundaki çalışmaların devam ederken, diğer taraftan ise alt yapı diye tabir ettiğimiz, gerek sıcak asfalt, gerek hasır kaplama anlamında, yeni yol açma konusunda ve fuarlarıyla birlikte koruma altına alınma noktasında çalışmalar devam etmekte. Bu çalışmaları yürüten  Fen işleri  Müdürümüzle ilgili başkan yardımcısına ve arkadaşlara teşekkür ediyorum. Birimler  bir rekabet içerisinde. Yani her gün bir hizmeti açacak hizmetimiz ve faaliyetimiz var. Zaten basında takip edildiği üzere bakıyorsunuz, bir taraftan sosyal anlamda, çevre ve kültürel  anlamda, alt yapı çalışmalarında her gün yeni bir hizmeti açıp, ya temeli atılıyor yada projesi tamamlanıyor. Bu anlamda da tüm belediye personelimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, Malatya'nın her alanda büyük bir atılım içerisinde olduğuna vurgu yaparak, "Büyük hizmetlerin yanında belediye hizmetlerimizle birlikte ele vermiş, Malatya'mıza hizmet etmekteyiz. AK belediyeler olarak bizlerde, teşkilatlar olarak gururlanıyoruz belediyelerimizle. Büyük yatırımların hükümet bazında, milletvekillerimiz ve bakanlarımızla takip edip Malatya'mıza kazandırıyoruz. Yakın bir zamanda Onkoloji Hastanesi'nin de temelleri atılmış olacak. Ve benzeri büyük çaptaki projelerimiz devam etmektedir. Yerelde de hem Büyükşehir, hem Battalgazi ve Yeşilyurt belediyelerimiz el ele vermiş memleketimize hizmet için gayret içerisindeyiz. Az önce belediye başkanımızın belirttiği gibi, artık anayollarımızı tamamladık, mezra yolları, bahçe yollarını da tamamlama yönünde büyük gayretlerimiz var. Battalgazi Belediye Başkanımızda çok tecrübeli bir abimiz, bir arkadaşımız. Hakkaniyet içerisinde, adalet duygusu içerisinde hizmetin önceliğine göre hangi zamanda, hangi hizmetin gidilmesi gerekiyorsa gece gündüz demeden sarf eden bir abimiz. Ben kendisinin şahsında   tüm Battalgazi Belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Muhtarlarıma gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlçe Başkanıma ve belediye başkan yardımcılarına teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar hız kesmeden inşallah devam edecektir" dedi.

Bülten

bettalgazibb

bettalgazibb1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız