SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi İmar Çalışması Büyükşehir'e Havale

0
Güncellendi - 2019-09-09 03:28:47
Battalgazi İmar Çalışması Büyükşehir'e Havale
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Battalgazi Mahallesinde bulunan Mahmut ve Recai Kutan sokaklarında imar yolu açma ve sıcak asfalt serimi yaptı.  Mahallede inceleme yapan Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi ilçesindeki imar çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Sıcak asfalt serimi sonrası Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam, Battalgazi Belediyesi Meclis Üyesi Tuncer Bulgurlu, Fen İşleri Müdürü Rifat Arıcı, Göztepe ve Battalgazi Mahalle Muhtarlarıyla birlikte yeni açılan imar yollarını ve asfalt serilen sokaklarda incelemelerde bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder seçim öncesinde gelen en büyük taleplerin başında mahallelerin bir an önce imara açılması yönündeki talepleri karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Başkan Güder, “Özellikle seçimlerden önce çevre yolu altı diye tabir etmiş olduğumuz bölgede imar sorunu olduğu vatandaşlarımız tarafından bizlere iletilmişti. Bizde göreve geldiğimiz ilk günden itibaren arkadaşlarımıza talimatımız özellikle Battalgazi bölgesinin gelişebilmesi için çevre yolu altı diye tabir etmiş olduğumuz bölgelerde imar çalışmalarını bir an önce bitirilmesi talimatını verdik. Arkadaşlarımız gerçekten gece gündüz demeden beş ay boyunca Battalgazi Mahallemizinde içerisinde bulunduğu özellikle Orduzu, Hanımınçiftliği ve Göztepe mahallelerimizin imar sorunlarını giderme adına çalışmalarını yaptılar. Bizde bu imar çalışmalarını Battalgazi Belediyesi olarak tamamladık ve Büyükşehir Meclisine havale ettik. Büyükşehir meclisinden geçtikten sonra bu bölgelerdeki yolların izdüşümlerinin belirlenmesi çalışmalarını tamamladık” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Orduzu köşebaşı sakini (4 yıl önce)
    Ben de orduzuluyum.Peki sana sesleniyorum ey meraksız kardeşim.Sen orduzu'nun hangi mahallesinde oturuyorsun.Sen kaçıncı yüzyılda yaşıyorsun da böyle konuşuyorsun?
    0
    0
    Yanıtla
  • Merak (4 yıl önce)
    Orduzuluyum imar yok internet yok(altyapı yetersizmis) doğalgaz yok( imar yok diyorlar) merkeze 8 km mesafe. Yıl 2019. Çalışmaları tamamladık diyorlar. Biz de görürüz inşallaj
    0
    0
    Yanıtla