SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Battalgazi İstikbale Hazırlanacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:06:54
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından Yarımcahan Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan," Battalgazi ilçesinin ilçe genelinde yapılan çalışmalarla mazisine istikbale hazırlayacaktır." dedi. 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden Yarımcahan Mahalle Muhtarı Hasan Erdilli, Battalgazi Belediyesi’nin çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirterek, “Malatya Büyükşehir olduktan sonra Yarımcahan mahalle oldu. İlk etapta tedirginliğimiz vardı ancak tedirginliğimiz bir ay bile sürmedi. Mahallemiz güzelleşti. Yeşil alan, çocuk parkı, kilit taşı, parke ve camimiz için yapılan çalışmalar bizleri oldukça sevindirdi. Belediyemiz ile gurur duyuyoruz. Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi. 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise konuşmasında; “Malatya’mız yasayla büyükşehir oldu. İlçemiz metropol ilçe konumunda. Köylerimizde mahalle oldu. Bu mahallelerimizden biride Yarımcahan mahallesi. Bunun gibi 42 mahallemiz var. Bunlar köy statüsünden çıkarak mahalle statüsüne kavuştu. Tüm bu köyden çıkarak mahalleye dönüşenlerin hepsi şehir merkezindeki bir mahallenin konumu ne ise bu mahallelerimizin statüsü de odur. Şehir merkezinde parklarımız varsa, oyun alanlarımız varsa, çevre düzenlemelerimiz varsa, yeşil alanlarımız oluşmuşsa, temizlik, düzen, intizam gösteriliyorsa, aynı hassasiyet 102 mahallemizin hepsinde de aynı adil ve adaletli bir şekilde devam edecek. Burada Park Bahçelerdeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeşil alan ve çevre düzenlemeleri ile birlikte, oyun alanları, yol düzenlemeleri ve mahalle camimiz için yapılanlar ile birlikte buraya yakışan bir cami olmuş. İmamımızda orayı gayet temiz ve tertipli tutuyor. Muhtarımız ve köy halkının bütünleşmesi ve köyün ileri hedefe odaklanması noktasında gayretleri takdire şayandır. Neticede daha önce köy statüsünde olan ancak mahalle statüsüne gelen 42 mahallemizin hepside çevre, yol, oyun alanı düzenlemeleri ile çalışmalarımız devam edecek. Diğer eski merkez mahallelerimiz ne ise, daha sonra mahalle olanlarda aynıdır. Dolayısıyla bir bütün olarak Battalgazi, mazisine layık istikbale hazırlanacaktır” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız