SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Kampüsünde Turnuva

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:39:22
Battalgazi Kampüsünde Turnuva
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Battalgazi Kampüsü Koordinatörlüğü tarafından organize edilen Öğrenci Voleybol Turnuvası’nda zorlu karşılaşmaların ardından şampiyonluğa adını yazdıran takım Hekimhan Meslek Yüksek Okulu oldu. 

Turnuvada, ikincilik kupasını Kale Meslek Yüksek Okulu, 3.’lük kupasını ise Battalgazi Meslek Yüksek Okulu aldı. 

Voleybol Turnuvası ile eş zamanlı olarak düzenlenen Battalgazi Kampüsü Öğrenci Masa Tenisi Turnuvası’nda ise, erkeklerde Kale MYO öğrencisi Erdal Erbaş, bayanlarda ise Ziraat Fakültesi öğrencisi Elif Özge Avcı şampiyon oldu. 

Şampiyonların kupa ve madalyaları, İnönü Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İsmail Özdemir, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Rektörü ve Battalgazi Kampüsü Koordinatörü Prof. Dr. Asım Künkül, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mehmet Alpaslan, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Murat Asma, Kale MYO Müdür Yardımcısı Suat Kuluşaklı, İnönü Üniversitesi Battalgazi Kampüsü Koordinatörlük Ofisi Yöneticisi Aydın Soylu, Battalgazi MYO Sekreteri Sabri Elmas, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı bir törenle verildi. 

4 MYO 1 Fakülte Yarıştı, Zafere Ulaşan Hekimhan MYO Oldu 

Battalgazi Kampüsü’nde yerleşen İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile İnönü Üniversitesi bünyesindeki Battalgazi MYO, Hekimhan MYO, Kale MYO ve Akçadağ MYO arasında yapılan Battalgazi Kampüsü Öğrenci Voleybol Turnuvası 14 Nisan’da Battalgazi MYO ile Kale MYO arasında oynanan ve Battalgazi MYO’nun 2-1 üstünlüğü ile sona eren karşılaşma ile başladı. 

Normal koşullarda 18 Nisan’da sona ermesi planlanan turnuva, yağışlı havalar nedeniyle yapılan ertelemelerle 22 Nisan tarihine kadar sarktı. 

Turnuva süresince kıran kırana geçen 10 karşılaşma oynandı. Uluslararası voleybol oyun kurallarına göre oynanan ve profesyonel voleybol hakemleri tarafından yönetilen müsabakalarda, takımlar kız-erkek karma oyunculardan oluştu. 

Battalgazi Kampüsü Voleybol Sahası’nda yapılan karşılaşmalar sonucunda 4 maçta 11 puan toplayan Hekimhan Meslek Yüksek Okulu, turnuvaya adını yazdıran takım oldu ve şampiyonluk kupasını kaldırdı. 

Turnuvada 7’şer puan toplayan Kale MYO turnuvayı 2. Sırada tamamlarken, aynı puana sahip Battalgazi MYO ise 3.’lük kupasını alan takım oldu. 

Masa Tenisi Turnuvası’nın Şampiyonları Ziraat Fakültesi ve Kale MYO’dan

İnönü Üniversitesi Battalgazi Kampüsü Koordinatörlüğü tarafından Öğrenci Voleybol Turnuvası ile eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Bayanlar ve Erkekler Masa Tenisi Turnuvası’nda ise şampiyonluğu Ziraat Fakültesi ve Kale MYO öğrencileri kazandı. 

Masa Tenisi Turnuvası bayanlar kategorisinde şampiyonluğu Ziraat Fakültesi öğrencisi Elif Özge Avcı kazanırken, erkekler kategorisinde ilk şampiyonluğa uzanan isim Kale MYO öğrencisi Erdal Erbaş oldu. 

Rektör Vekili Prof. Dr. Özdemir: Centilmence Yarışan Öğrencilerimizi Kutluyorum 

Rektör Vekili Prof. Dr. İsmail Özdemir, kupa ve madalya töreninde yaptığı konuşmada, “Turnuva boyunca yarışan takımlara ve sporcularımıza, takım yöneticilerine centilmence yarışmalarından dolayı kutluyorum” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız