SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Kaymakamlığı Yeni Binada

0
Güncellendi - 2016-10-13 04:55:55
Battalgazi Kaymakamlığı Yeni Binada
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni hizmet binasına taşınan Battalgazi Kaymakamlığı’nı ziyaret etti.  Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ile birlikte Eskimalatya Meydanbaşı Mahallesi'ndeki Battalgazi Kaymakamlığı yeni hizmet binasını gezen Başkan Gürkan, yeni binanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Karataş, Zafer Kırçuval ve Nevzat Aslan ile birlikte Battalgazi Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasını gezdi. Burada Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz’a yeni binanın hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Gürkan, “Kaymakamlığımızın yeni binasına taşınması münasebetiyle sayın kaymakamımıza hem yeni binanın hayırlı olması, hem de buradaki görev mahallindeki yeri bizzat görüp,  eksik ve aksaklıklar varsa, belediye nezdinde yapabileceğimiz işlevin yapılması noktasında sayın kaymakamımızı ziyaret ettik. Tabi bulunduğu mekan güzel bir mekan. Hakikaten 300 bin nüfuslu bir ilçeye yakışıp, yaraşacak bir kaymakamlık binası ihya edilmiş. Buradaki eksiklik ve aksaklıklarında belediyemizin ve kaymakamlığımızın kendi bütçe kalemlerinde giderilmesi noktasında elimizden geleni ve üzerimize düşeni yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben tekrar kaymakam beye binanın hayırlı olmasını ve burada güzel görevler icra edeceklerine de inancımı belirtmek istiyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

battalgazikaymakamlık1

battalgazikaymakamlık2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • murat (7 yıl önce)
    halden anlayan adam gibi adam sayın battalgazi kaymakamı vedat yılmaz bey'e en içten saygılarımı sunuyorum. engelli çocuğu olan bir öğretmen olarak insani taleplerimize meb'deki bazı yetkililer gibi duyarsız kalmadı. Allah ondan bin defa razı olsun, işi, gücü rast gelsin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ramazan (7 yıl önce)
    battalgaziye yakışır bir kaymakamlık yaptığı için önceki kaymakam ve belediye başkanı gürkan a teşekkür ederiz. eski harap hali ile köy okulundan farkı yoktu. Yakışır battalgazimize
    %100
    %0
    Yanıtla
  • fbay (7 yıl önce)
    hayırlı olsun.bu arada peyzajı alanı unutulmus sanırım.yada fotografa sığmamış...betonn yapı göstermeyin yanına yeşil koyunki oksijen eksikliği yaşamayasınız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Malatya merkez valilik bınasının da yenısı yapılmalı yada başka yere de yapılabılır artık zamanı geldı de gecıyor bıle!
    %0
    %100
    Yanıtla
  • HÜSEYİN DURMAZ (7 yıl önce)
    BATALGAZİ İLÇESİNE YAPILAN KAYMAKAMLIK BİNASININ İLÇE HALKINA HAYIRLI UĞURLU OLMASINI DİLERİM.
    0
    0
    Yanıtla