SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Meclisi Nisan'ı Tamamladı

0
Güncellendi - 2016-04-08 18:25:23
Battalgazi Meclisi Nisan'ı Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. Birleşimi’ni gerçekleştirdi. Toplantıda, gündem maddeleri arasında yer alan Battalgazi Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan Ayı Olağan Toplantısı 2. Birleşimi’ni Battalgazi Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda ve Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval başkanlığında gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı 2. Birleşimi’nde,  ilk olarak Tandoğan Mahallesi’ndeki park alanının Spor Genel Müdürlüğü’ne tahsisi görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda, Denetim Komisyonu tarafından hazırlanan Battalgazi Belediyesi 2015 Mali yılı gelir ve gider ile hesap ve işlemler hakkındaki Denetim Raporu’nun bilgi amaçlı sunumu yapılarak, oy birliği ile kabul edildi. Yardım yapılması ve yardımlarla alakalı Belediye Encümeni’ne yetki verilmesi ile ilgili gündem maddesi de toplantıda görüşülerek, yapılan oylama sonrası oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda imar ile ilgili gündem maddeleri ise, yapılan görüşmenin ardından bazıları İmar Komisyonu’na havale edilirken, bazıları da İmar Komisyonu görüşü doğrultusunda oy çokluğu ile kabul edildi.

Toplantıda son olarak Battalgazi Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Bu gündem maddesine Battalgazi Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili Şule Özkan başkanlık etti. Yapılan görüşmenin ardından Battalgazi Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu oylanarak, oy çokluğu ile kabul edildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağan toplantısını ise, 4 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 14.00’de gerçekleştirecek.

Bülten

Pano01c

a2

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız