SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Meclisi Tarifeleri Kabul Etti

0
Güncellendi - 2016-10-18 17:33:55
Battalgazi Meclisi Tarifeleri Kabul Etti
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısının üçüncü birleşimini gerçekleştirdi. Toplantıda, Battalgazi Belediyesi 2017 yılı ücret tarifelerinin görüşülmesine devam edildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval başkanlığında Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda Ekim ayı olağan toplantısının üçüncü birleşimini gerçekleştirdi. Toplantıda, Battalgazi Belediyesi 2017 yılı ücret tarifelerinin görüşülmesine devam edildi. Battalgazi Belediyesi 2017 yılı ücret tarifelerinin görüşülmesi kapsamında, daha önce İlan ve Reklam Vergisi, Eğlence Vergisi, İşgal Harcı, Tatil Günlerinde Çalışma Ruhsatı Harcı, Tellallık Harcı, Ölçü ve Tartı Aletleri Muayene Harcı, Bina İnşaat harcı, Çeşitli Harçlar kapsamında Kayıt ve Suret Harcı, İmar İle İlgili Harçlar, Komisyon Raporu ve Otopark Bedeli görüşülerek oy birliği ile kabul edilmişti. Toplantının üçüncü birleşiminde ise, Yol İşgaliye Harcı, İşyeri Açma İzni Harcı, Geçiş Yolu İzin Belgesi Ücretleri, İlan ve Reklam Ücretleri, Nikah Ücretleri kalemi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Battalgazi Belediyesi 2017 yılı ücret tarifelerinin diğer kalemlerinin görüşülmesine bir sonraki birleşimde devam edilecek.

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısının 4’üncü birleşimine 19 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’de devam edecek.

Bülten

battalgazimeclisi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız