SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Meclisi Toplandı

0
Güncellendi - 2016-12-02 01:27:18
Battalgazi Meclisi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Meclisi, 2016 yılının son olağan toplantısını gerçekleştirdi. İmar ağırlıklı gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, Battalgazi Belediyesi’nin performans programı da görüşüldü.

Battalgazi Belediye Meclisi, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlığında Aralık ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantı, yoklama, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Toplantıda ilk olarak imar ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü. İmar ile ilgili gündem maddeleri, İmar Komisyonu görüşü doğrultusunda bazıları oy birliği ile kabul edilirken, bazıları İmar Komisyonu’na havale edildi, bazıları da reddedildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, bir diğer gündem maddesi olan Çamurlu Mahallesi’nde bulunan ve mülkiyeti Maliye Hazinesine ait parsellerde toplu konut yapılması amacıyla satın alınması işlemlerini gerçekleştirmek ve Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğü ile protokol yapmak üzere belediye başkanına yetki verilmesini görüştü. Yapılan görüşmenin ardından gündem maddeleri oybirliği ile kabul edildi.

Toplantıda, Battalgazi Belediyesi bütçe bölümleri arasında ödenek aktarılması ile ilgili gündem maddesi de görüşüldü. Gündem maddesi, yapılan görüşmelerin ardından oybirliği ile kabul edildi.

Toplantıda son olarak, Battalgazi Belediyesi performans programı gündem maddesi olarak görüşüldü. Yapılan görüşmenin ardından gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan toplantısını ise, 4 Ocak 2017 Çarşamba günü saat 14.00 gerçekleştirecek.

Bülten

battalgazimeclis

battalgazimeclis1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız