SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Meclisi Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:54:38
Battalgazi Meclisi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Meclisi, Mayıs ayı çalışmalarına başladı.  Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında yapılan ilk toplantıda tamamı imar konularından oluşan 9 madde görüşüldü. Gündemde yer alan 11 madde ise bugün yapılacak toplantıya ertelendi.

Battalgazi Belediye Meclis toplantısında, Şifa Mahallesi 1943 ada 56 No’lu parselin ticaret alanına dönüştürülmesini içeren imar plan değişiklik talebi ile mevcut imar planında 5 blok ve 5 kat olan Çöşnük Mahallesi, 4162 ada 7 No’lu parsel için istenen yüksekliğin serbest olması kaydıyla blok nizam 2 kat olan imar plan değişikliği, 2 blok ve 10 kat yapılması koşuluyla imar komisyonunun görüşü doğrultusunda kabul edildi.   Gündemde yer alan bazı maddelere ilgili komisyona havale edilirken, bazı maddeler üzerinde imar komisyonunun çalışmalarının devam ettiği gerekçesiyle bir sonraki toplantıya ertelendi. 

Battalgazi Belediye Meclis, Mayıs ayı çalışmalarının ikinci toplantısını Perşembe günü saat 13.00’de yapacağı ikinci toplantı ile sürdürecek. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız