SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Meclisi Toplandı

0
Güncellendi - 2020-03-06 07:01:51
Battalgazi Meclisi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında toplanarak gündemdeki maddeleri karara bağladı. 7 Maddenin olduğu gündemin bazıları ertelendi bazıları da bugünkü toplantıda görüşülecek.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan toplantıda gündeme geçmeden önce İdlib şehitleri için Kur'an okundu.  Mecliste AKP, İyi Parti ve MHP'li meclis üyelerinin ortak bildirisiyle İdlib'te Suriye rejim güçleri tarafından Türk askerine yönelik saldırı kınandı.  Bildiride 'İdlib saldırısında şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz" denildi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise 'Umuyorum ki ülkemiz bu savaşta zaferle çıkacaktır. İdlib saldırısını şiddetle ve nefretle kınıyoruz" dedi.

Gündem maddeleri

İmar komisyonuna havale edilen Çamurlu mahallesi 4703 ada 3 No'lu parselin imar değişikliği, İsmetiye Mahallesi 183 ada 1 ve 2 No'lu parsellerin imar değişikliği ile, Hanımınçiftliği ve Orduzu Mahallelerini kapsayan yaklaşık 1600 hektarlık alandaki imar plan değişiklikleri ertelendi.

1/1000 ölçekli uygulama imar planlarına maksimum yapı yüksekliği ile alakalı plan notunun eklenmesi konusu da bugün yapılacak meclis toplantısında görüşülecek.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız