SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Meclisi Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:01:59
Battalgazi Meclisi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

 Battalgazi Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında toplanarak gündemdeki konuları karara bağladı.

Çoğunluğu imar maddelerinden oluşan gündem toplantısına geçilmeden önce Başkan Gürkan, son günlerde ülkede artan terör olaylarına değinerek “Türkiye, bugüne kadar çok büyük badireler atlattı. Hepsinde başarıyla çıktı. Bundan sonra da bu sıkıntılı süreci ülkemiz başarıyla atlatacaktır.  Artan terör saldırılarını kınıyorum. Şehit edilen polislerimize, askerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemiz, Cumhuriyet’in kurulduğu ilk yıllarda daha büyük badireler atlatmıştı. İnşallah bu zor süreci de atlatacağız” dedi.

Gürkan’ın kısa konuşmasının ardından gündem dışı verilen önergeler okunup gündeme alındı ve maddelerinin görüşülmesine geçildi.  Hüseyinbey Mahallesi 171 ada 221 No’lu parsel,  Saray Mahallesi 467 ada 240 No’lu parsel, Dernek Mahallesi 100 ada 195 ve 349 No’lu parseller,  Uçbağlar Mahallesi 43 ada 143 No’lu parsel için istenen imar plan değişiklikleri İmar Komisyonu’nun görüşleri doğrultusunda kabul edilirken, bazı maddeler ise komisyonun çalışmalarının devam ettiği gerekçesiyle ertelendi.

Battalgazi Belediyesi memur ve sözleşmeli personel için performans değerlendirme yönetmeliği eski haliyle kabul edilirken, Uçbağlar ve Çöşnük Mahallelerine bulunan bazı parsellerin imar değişiklik talepleri ise ilgili komisyona havale edildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız