SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Meclisi Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:23:37
Battalgazi Meclisi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, son günlerde ülkede yaşanan terör olaylarını nefretle kınadıklarını söyledi.  Terör nedeniyle şehit olanlara Allah’tan rahmet dileyen Gürkan, “Terörle ilgili hangi olay olursa olsun nefretle kınadığımızı ifade etmek istiyorum. Ümit ediyorum ki, Suriye ile olan ilişkilerimizde bir sıkıntı yaşamayız” dedi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında gerçekleştirdi.  İmar ağırlıklı konulardan oluşan gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce Selahattin Gürkan, yaptığı kısa konuşmada son günlerde ülkenin içinde bulunduğu durumdan bir an önce çıkmasını temenni ettiklerini söyledi.

5 kattan 10 kata onay

Gürkan’ın bu açıklamasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Ağırlıklı olarak imar konularından oluşan 10 tane gündem maddesinden 5 tanesi, İmar Komisyonu’nun söz konusu dosyalar üzerinde çalışmalarını tamamlamadığı gerekçesiyle ertelenirken, diğer 5 madde ise görüşülerek kabul edildi.  Mevcut imar planında Blok nizam 5 kat olan Çöşnük Mahallesi 4160 ada 3 No’lu parsel ile 4161 ada 3 No’lu parsellerin, yoğunluk sabit kalmak kaydıyla 5 kattan 10 kata  (30.50 metre) çıkartılmasını isteyen imar plan değişikliği kabul edildi.

Okul bahçesine öğrenci yurdu

Üzerinde Niyaz-i Mısri Sosyal Bilimler Lisesi’nin bulunduğu Uçbağlar Mahallesi 4506 ada 1 No’lu parsel üzerinde, okul bahçesinin bulunduğu alana bir de öğrenci yurdu yapılması için parselin 40 metre olan çekme mesafesinin 10 metreye düşürülmesi yönündeki imar plan değişikliği talebi de kabul edilen maddeler arasında yer aldı. Mevcut imar planında blok nizam 8 kat olan Uçbağlar Mahallesi 1983 ada 3 No’lu parselin 9 kata çıkarılması kararlaştırıldı.

Battalgazi Belediye Meclisi, Tarihi Silahtar Paşa Mustafa Paşa Kervansarayı’nda yapılacak organizasyonların ücret tarifelerini de yeniden belirledi.  Buna göre düğün, nişan ve katalog çekimlerinde 0-30 dakikaya kadar 40 TL, 30-60 dakikaya kadar 70 TL, 60 dakika ve daha üzeri süreler için 100 TL alınması kararlaştırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız