SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Meclisi Toplandı

0
Güncellendi - 2016-06-01 17:36:37
Battalgazi Meclisi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Meclisi, Başkan Vekili Zafer Kırçuval başkanlığında toplanarak Haziran ayı çalışmalarını tamamladı.

Battalgazi Belediyesi salonunda yapılan meclis toplantısında, gündemdeki konular karara bağlandı. İmar ağırlıklı gündem maddelerinin bazıları komisyon raporları doğrultusunda kabul edilirken, bazıları da ertelendi.

8 kat talebine red

Gündem maddeleri arasında yer alan ve mevcut imar planında,  19 metre olan Sancaktar Mahallesi 3199 ada 2 ve 9 No’lu parselin yoğunluğu sabit kalmak koşuluyla kat yüksekliğinin 21.50 metreye çıkarılması, imar planında blok nizam 7 kat olan Sancaktar Mahallesi 3197 ada 1 No’lu parselin 8 kata çıkarılması kabul edilirken, Eski Malatya Kapıönü Mevkii 6346 No’lu parsel, Sancaktar Mahallesi 3196 ada 5,6,7, 8 No’lu parseller ile Çöşnük Mahallesi 4140 ada 3 No’lu parselin imar plan değişikliğine ilişkin maddeler de ertelendi.

Mevcut imar planında Blok nizam 4 kat olan Hidayet Mahallesi 5896 ada 9,10, 11, 12, 13, 14 No’lu parsellerin imar planının 8 kata çıkarılması yönündeki talep ise, bölgede yapılaşmanın tamamlanması, imar bütünlüğünü bozacağı gerekçesiyle reddedildi.

Şifa Mahallesi 1945 ada 5 No’lu parselde 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan değişikliği ve uygulama yapma yetkisi Büyükşehir Belediye Meclisine verildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, gelecek ayın toplantısını 1 Temmuz 2016 Çarşamba günü yapmayı kararlaştırdı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız