SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Belediye Meclisi Toplandı

0
Güncellendi - 2016-09-02 04:18:26
Battalgazi Belediye Meclisi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi. İmar ağırlıklı gündem maddelerinin bazıları ertelenirken, bazıları da ilgili komisyonun görüşleri doğrultusunda görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda, Kernek Parkı’nın Doğusunda bulunan 40 dönümlük alanın Kentsel Dönüşüm alanı olarak ilan edilmesi nedeniyle 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında revizyon yapılması teklifi kabul edildi.

Bahçebaşı Mahallesi’nde bulunan ve mülkiyeti MASKİ’ye ait olan Çınar Rekreasyon planı sınırları içerisinde yer alan, 210 metrekare yüzölçümlü 2092 nolu parselin Battalgazi Belediyesi’ne devredilmesi için belediye encümenine ve belediye başkanına yetki verilmesi ile ilgili gündem maddesi de yapılan görüşmenin ardından oy birliği ile kabul edildi.

“Bakan Tüfenkci katılacak”

Toplantı sonrası konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 3 Eylül 2016 Cumartesi günü saat 09.00’da başlayacak olan 8. Uluslararası Kervansaray Buluşması etkinliklerine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ın katılacağını söyledi.

Gürkan, Kervansaray Buluşması’na yurt içi ve yurt dışındaki üniversitelerden çok sayıda öğretim üyesinin kendi eserlerini sergileyeceğini hatırlatarak, vatandaşları Kervansaray Buluşmasına davet etti.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

battalgazimeclis

battalgazimeclis2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız