SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Meclisi'nde Komisyon Seçimleri

0
Güncellendi - 2016-04-06 16:34:41
Battalgazi Meclisi'nde Komisyon Seçimleri
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan Ayı Olağan Toplantısı’nın 1. Birleşimi’ni gerçekleştirdi. Gündem maddelerinin konuşulduğu toplantıda, 1. ve 2. başkan vekilliği seçiminin yanı sıra 2 asıl ve 2 yedek kâtip üyesi seçimi, encümen üyesi seçimi ve ihtisas komisyonlarının seçimi yapıldı.

Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan Ayı Olağan Toplantısı 1. Birleşimi’ni Battalgazi Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan Toplantısı 1. Birleşimi’nde, ilk olarak imar ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü. İmar ile ilgili gündem maddelerinin bazıları İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda oy çokluğu ile kabul edilirken, bazıları ertelendi, bazıları da İmar Komisyonu’na havale edildi. Toplantıda, Battalgazi Belediyesi norm kadro içerisinde kadro değişikliği ile ilgili gündem maddesi ise yapılan oylama sonrası oy çokluğu ile ertelendi. Toplantıda daha sonra 1. ve 2. Başkan vekilliği ile 2 asıl ve 2 yedek katip üye seçimi yapıldı. 31 oyla 1. başkan vekilliğine Zafer Kırçuval seçilirken, 20 oyla 2. Başkan vekilliğine ise Şule Özkan seçildi.

2 asıl ve 2 yedek kâtip üyeliği seçiminde de 33 oy alan Yusuf Özer ile 32 oy alan Ela Erkoç asıl kâtip üyesi, 31’er oy alan Aykut Hız ile Dilek Yurseven ise yedek kâtip üyesi seçildi.

Encümen üyeliğine 32 oy alan Aziz Görgeç ile 30’ar oy alan Yasemin Sultan Kurt ve Tuncer Bulgurlu seçildi. Oylamada bir oy boş, bir oyda geçersiz çıktı.

Yapılan İhtisas Komisyonu seçiminde ise, İmar Komisyonu’na Nevzat Aslan, Aykut Hız, Metin Mandal, Cumhur Şahaplıoğlu ve Şule Özkan, Çevre ve Sağlık Komisyonu’na Şahin Doğan, Ali İhsan Topal, İbrahim Karadeniz, Nusret Toman ve Hasan Demiz, Turizm ve Sanat Komisyonu’na Hilal Acı, Abuzer Altın, Necati Tosun, Eşref Aydın ve Adil Demirel, Temel Hak ve Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu’na Hilal Acı, Şule Özkan, Abuzer Altın, Ela Erkoç ve Okay Demirhan, Gençlik ve Spor Komisyonu’na Ela Erkoç, Görkem Dağdelen, Abuzer Altın, Ramazan Özcan ve Mehmet İlbak, Plan ve Bütçe Komisyonu’na Sıddık Özdemir, Nusret Toman, Bayram Oymak, Yusuf Özer ve Osman Şaşa, Eğitim ve Kültür Komisyonu’na Hasan Ğögüs, Şahin Doğan, Nusret Toman, Dilek Yurtseven ve Mehmet İlbak, Sosyal Hizmetler ve Engelliler Komisyonu’na Ramazan Özcan, Görkem Dağdelen, Bilal Yapalıkan, Bayram Oymak ve Necati Tosun, Halkla İlişkiler, Kent Ekonomisi ve Meslek Odaları Komisyonu’na Şahin Doğan, Sıddık Özdemir, Veysi Yılmaz, Şule Özkan ve Dilek Yurtseven, Hukuk Komisyonu’na Aziz Görgeç, Şefik Şengün, Şahin Doğan, Hasan Demez ve Osman Şaşa seçildi.

Yapılan seçimlerin ardından mahalle yollarının sathi asfalt kaplamalarının yapılabilmesi için İller Bankası A.Ş’den borçlanma yapmak üzere Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a yetki verilmesi ile ilgili gündem maddesi görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan Ayı Olağan Toplantısı 1. Birleşimi’nde son olarak Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası, Hizmet Binası sahası çevre düzenlemesi ve sosyal doku düzenlemeleri için İller Bankası A.Ş’den borçlanma yapmak üzere Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a yetki verilmesi ile ilgili gündem maddesi ise, yapılan görüşmenin ardından oy çokluğu ile kabul edildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. Birleşimi, 8 Nisan 2016 Cuma günü 14.00’de Battalgazi Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Bülten

Pano01e

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız