SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi, Serttaş'la Coştu..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde ilk kez bir halk konseri düzenlendi. Battalgazililer, Bülent Serttaş'ın türküleriyle coştu. Bu arada Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın bir dileği milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nu ağlattı..

Battalgazi Kaymakamlığı, Battalgazi Belediye Başkanlığı, Çevre Kültür Değerleri Koruma Vakfı (ÇEKÜL), Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği (UPSD) ve Tarihi Kentler Birliği (UNESCO AIAP) tarafından ortaklaşa düzenlenen '1. Uluslararası Katılımlı Melita'dan Battalgazi'ye Tarih Arkeoloji-Kültür-Sanat Günleri', Cuma akşamı sanatçı Bülent Serttaş'ın halk konseriyle başladı.

Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nın avlusunda gerçekleştirilen konsere İlçe Kaymakamı Mehmet Eriş, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Belediye Başkanı Selahatttin Gürkan, Anavatan Partisi Malatya İl Başkanı Soner Gökçe ile birlikte çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. İlk kez ilçelerinde gerçekleşen halk konseriyle coşan Battalgazililer, sahneye Malatyaspor formasıyla çıkan Bülent Serttaş'ın söylediği türkülerle unutulmaz bir gece geçirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ilçede sağlanan birlik ve beraberliğe katkı sunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ise konser esnasında ilçeye önümüzdeki yıl bir park yapılması için para toplayacağını belirtti. Anavatan Partisi İl Başkanı Soner Gökçe de park için 5 bin YTL bağışta bulunduğunu açıklayarak, ilk adımı attı.

ASLANOĞLU'NUN GÖZYAŞLARI..
Bu arada, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, organizasyona katkısı nedeniyle teşekkür için sahneye çağırdığı CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun tedavi görmekte olan kızı için, "Sayın milletvekilimizin hasta kızı için evliya, ermiş diyarında dua edelim" çağrısı yapınca, Aslanoğlu gözyaşlarını tutamadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız