SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi ve Yeşilyurt Kaymakamları Değişti..

0
Güncellendi - 2017-08-21 21:29:04
Battalgazi ve Yeşilyurt Kaymakamları Değişti..
A- A+ PAYLAŞ

  • Vali Yardımcılığı ile bazı kaymakamlıklara yeni atamalar yapıldı..

İçişleri Bakanlığı'nın 300 mülki idare amirinin yanı sıra Emniyet Müdürleri "yaz kararnamesi" kapsamında, Vali Yardımcılığı ile  Malatya'nın merkez ilçeleri Battalgazi ve Yeşilyurt kaymakamlıklarına yeni atamalar yapılırken, bazı ilçe kaymakamları da değişti.

Resmi Gazete'de 20 Ağustos 2017 günü yayınlanan kararnameyle; bir süredir Yeşilyurt Kaymakamlığı'na da vekalet eden Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz Kastamonu Vali Yardımcılığı görevine atanırken, Malatya Vali Yardımcısı Abdül Kadir Duran (fotoğraftaki) Battalgazi Kaymakamlığı görevine getirildi.

Bir süre önce, FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu'nun ataması Çankırı Valiliği Hukuk Müşavirliği'ne yapılırken, Yeşilyurt Kaymakamlığı görevine Muş Vali Yardımcısı Ali Sakar atandı.

Kararnameye göre Malatya içi ataması ile Malatya'ya gelen ve giden mülki idare amirleri şunlar:

Battalgazi Kaymakamlığına Malatya Vali Yardımcısı Abdül Kadir Duran,

GELEN

Denizli Vali Yardımcısı Mehmet Ali Aytaç Malatya Vali Yardımcılığına,

Beylikova Kaymakamı Enver Hakan Zengince Darende Kaymakamlığına,

Çorum- Ortaköy Kaymakamı Mehmet Erdem Kuluncak Kaymakamlığına,

Muş Vali Yardımcısı Ali Sakar Malatya Yeşilyurt Kaymakamlığına,

Akören Kaymakamı Mehmet Güder Malatya Kale Kaymakamlığına,

GİDEN

Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz Kastamonu Vali Yardımcılığına,

Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan Şirvan Kaymakamlığına,

Kuluncak Kaymakamı Tolga Özdemir Divriği Kaymakamlığına,

Malatya Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu Çankırı Valiliği Hukuk Müşavirliğine.

EMNİYET MÜDÜRÜ DEVAM..

Kararname ile 3 Emniyet Genel Müdür Yardımcısı ile 22 İl Emniyet Müdürü'nün yerleri değişti. 10 İlin Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi olarak merkeze alınırken, 4 il Emniyet Müdürü merkezde görevlendirildi, 8 il Emniyet Müdürü'nün de görev yerleri değişti. 10 il Emniyet Müdürü ilk kez göreve atanırken, 4 il Emniyet Müdürü merkezdeki birimlerden atandı.

Malatya Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ise kararnamede yeralmadı ve görevini sürdürecek.

TÜM ATAMALAR..

Mülki Amir, Emniyet, Jandarma ve Ordu'daki atamalara ilişkin tam listeyi görmek için aşağıdaki linki tıklayınız:

ATAMALAR

Savaş BARIŞ, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Mahmut (6 yıl önce)
    A.kadir vali yrd. vali olarak görmek istiyoruz.Milli eğitimde Malatya nin kazandığı başarılar ve sıralama gozonunde.yolunuz açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fevzi (6 yıl önce)
    Durmak yok yola devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    selim efendi Bu süreçte devlet ne yaptığını iyi biliyor.sahte isimlerle yorum bir şey ifade etmez.Battalgazi emin ellerde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskimalatyalı (6 yıl önce)
    Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz Her zaman meydanda çay ocağının önünde ihtiyarlarla oturup sohbet eden bir kişiydi kişiyle yaşayan oturan bilir yolu açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim Şahin (6 yıl önce)
    Kaymakam atamalarına iyi bakın.Darbeye ve FETÖ'ya karşı dik duran bir isim daha gönderildi Malatya'dan. Yine yeşillenmiştir kiraz yaprakları. Bilsinlerki yaprağa kurt düşünce o kiraz ağacı iflah olmaz. Yani şu 35 kişilik liste diyeyim de siz gerisini anlarsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim Şahin (6 yıl önce)
    Doğanşehirlilerin eniştesi olmak varmış. Yani damat meselesi. Hani şu damatlar varya AKP'lilerin başına bela olan damatlar. AKPliler için nedense damat meselesi olunca akan sular duruyor. Halen 15 Temmuz' dan ders alınmamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (6 yıl önce)
    Battalgazi kaymakamı çok sert, vatandaşı horlayan, tepeden bakab biri olarak gitmesine sevindim. Nesim Babahanoğlu vatandaşın gönlündetaht kurmuş birisi olarrak hatırrlanacak
    0
    0
    Yanıtla