SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi'de 3 Adaylı Seçim

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:49:46
Battalgazi'de 3 Adaylı Seçim
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Ziraat Odası Meclisi için yapılan ve 3 listenin yarıştığı seçimde, 40 oy alan mevcut Başkan Mehmet Başar’ın (3'lü fotoğrafta ortadaki) listesi kazandı.

Eski Malatya’da yapılan seçimde mevcut oda başkanı Mehmet Başar, Şinasi Sucu (3'lü fotoğrafta sağdaki) ve Recep Akkuş’un listeleri yarıştı. Toplam 92 delegenin oy kullandığı seçim sonucunda  Mehmet Başar’ın listesi 40, Şinasi Sucu’nun listesi 31 ve Recep Akkuş’un listesi 21 oy aldı.  

Seçimde Battalgazi Ziraat Odası Meclisi için Mehmet Başar’ın listesinden seçilen 21 meclis üyesi arasında daha sonra 7 kişilik yönetim kurulu üyesi seçildi. Yönetim kurulu üyeleri de başkanlığa Mehmet Başar’ı seçti. 

Battalgazi Ziraat Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Mehmet Başar, seçimin ardından delegelere teşekkür ederek, “Göreve geldiğimiz günden itibaren tarımın ve çiftçilerimizin karşılaştığı sorunların çözümü için mevcut imkanları kullanarak her türlü çabayı ve gayreti göstereceğiz. Seçimde desteklerini esirgemeyen tüm delegelerimize teşekkür ediyorum” dedi. Başar Battalgazi çiftçisinin her zaman yanında olacaklarını belirtti.

Battalgazi Ziraat Odası Meclisi’ne asıl listeden seçilen üyeler şöyle:  

Mehmet Başar (Başkan) Yaşar Ekim, Ramazan Çelen, Nuri Bağ, Osman Aşhan, Bayram Alışık, Vedat Kuru, Hüseyin Şahin, Vahap Tanberk, Abuzer Apaki, Abdullah Bakış, Kadir Özdal, Şeref Doğan, Mehmet Erdoğan, Yunus Alkan, Yaşar Ceylan, Mustafa Ateş, Aziz Akbel, Hasan Aktaş, Mahmut Pesen ve Muzaffer Polat.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız