SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi'de 40 Kilo Esrar

A- A+ PAYLAŞ
Polis tarafından Battalgazi ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda, toplam 40 kilo 250 gram esrar ele geçirilirken, yakalanan 3 kişiden birinin tutuklandığı açıklandı.
 
Emniyet Müdürlüğü operasyonla ilgili şu bilgiyi verdi:
 
"26.11.2011 günü Battalgazi İlçesinde ekiplerimizin yapmış olduğu kontrollerde  44** *22 plaka sayılı aracın, ekip aracımızı gördükten sonra  yola iki adet siyah poşet attığı görülmüştür.Şahısların attığı iki poşet alınarak araç durdurulmuştur. Poşet içerisinde 782 gram esrar maddesi olduğu anlaşılması üzerine araç içerisindeki Ş.D., F.Ö. ve Ş.D. isimli  üç şahıs 44** *22 plakalı araç ile birlikte olay yerinden  alınarak polis merkezimize getirilmişlerdir. C. Savcısının talimatıyla şahısların evinde yapılan aramada Ş.D. isimli şahsın evinde  39.738 gram esrar ele geçirilmiştir. Şahıslardan toplam 40kg 520 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir.
 
Adli mercilere sevk edilen Ş.D. isimli şahıs TUTUKLANARAK  Malatya E tipi cezaevine teslim edilmiş,diğer iki şahıs C.Savcılığınca serbsest bırakılmışlardır."
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız