SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi'de Asfalt Çalışmaları

0
Güncellendi - 2018-10-07 05:08:10
Battalgazi'de Asfalt Çalışmaları
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından Selçuklu Mahallesi Tekke Sokak’ta devam eden yeni kavşak, yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları tamamlandı. Sıcak asfalt seriminin tamamlanması ile birlikte Tekke Sokak modern bir görünüme kavuşurken, Hanımınçiftliği, Hacıyusuflar  ve Pelitli mahallelerinde de asfalt çalışması gerçekleştirildi.

Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ise, Atatürk Kız Anadolu Lisesi bitişiğine mahalle sakinlerinin dinlenebilecekleri bir park alanı oluşturdu. Mahalle sakinlerinden Mehmet Güllüoğlu, “ Bu yapılan çalışmalar çok büyük bir emekle oldu. Bütün mahalle halkı çok memnun. Arkadaşlarda gece gündüz burada çalıştılar, çok emekleri var, çok memnun olduk. Burada tozdan topraktan geçilmiyordu. Bir yıldan beridir burada oturuyorum. Yapılan hizmetler çok güzel. Tekrar Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

Öte yandan Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hanımınçiftliği Mahallesi’nin yanı sıra Hacıyusuflar ve Pelitli Mahallelerinde de asfalt çalışması yaptı. Hanımınçiftliği mahallesi sakinlerinden Mustafa Polat, yapılan hizmetlerin önemine dikkat çekerek, “Bu mahallede oturuyoruz. Yeni yapıldı. Bu hizmeti yapanlara ve hizmetin buraya gelmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Hizmetler şimdi güzel. Allah razı olsun belediyemizden. ” diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız