SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi'de Asfalt Çalışması

0
Güncellendi - 2018-08-03 06:14:23
Battalgazi'de Asfalt Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından altyapısı biten ve kaldırım düzenlemesi yapılan mahallelerde sıcak asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Battalgazi Belediyesi, Beydağı, Bahçelievler, Kadıçayır ve Hacıhaliloğluçiftliği mahallelerinde sıcak asfalt çalışmasının yanı sıra birinci kat sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Battalgazi ilçesinde asfaltsız yol bırakmama hedefiyle çalışmalarını yürüten Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapısı biten, kaldırım düzenlemesi yapılan ve yeni açılan imar yollarında asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Beydağı Mahallesi’nde 15 sokakta birinci kat sathi kaplama asfalt çalışması yapılırken, Hacıhaliloğluçiftliği Mahallesi’nde 2 sokakta birinci kat sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştirdi. Kadıçayır Mahallesi’nde altyapısı tamamlanan 10 sokakta ve Bahçelievler Mahallesi’nde 3 sokakta sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren Battalgazi Belediyesi, vatandaş memnuniyetini esas alarak hizmetlerini sürdürüyor. Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden Yusuf Tut, yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti. Tut, tozdan kurtulduklarını belirterek, “Eski yolların durumu tozdan geçilmiyordu, şuan çok memnunuz. Çok güzel oldu, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Başta başkan olmak üzeri tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kadıçayır Mahalle Muhtarı Alattin Eren ise, “Öncelikle Battalgazi Belediye Başkanımıza ve tüm personellerine teşekkür ederiz.  Yani yapılan iyi bir hizmettir. Bugün bu arada başlandı, ama daha yapılacak işlerimiz var. Yapılan bu hizmet ve çalışmalarla 10 yıl bu yollar bozulmaz. Kaliteli bir yol yapılıyor. Bu açıdan Başkanımıza ve personelimize teşekkür ederim. Daha önce buralar çamur oluyordu, geçen sene belediyemiz stabilize döktü ve alt yapısını hazırladı. Bu yılda asfalt döküldü. Vatandaş toz ve çamurdan sonra asfalttan memnun kaldılar” diyerek, mahalle sakinlerinin yapılan hizmetlerden memnun olduklarını ifade etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız