SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi'de Asfaltlama Başladı

0
Güncellendi - 2016-03-27 04:29:12
Battalgazi'de Asfaltlama Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi, baharla birlikte asfalt çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Niyazi Mahallesi’nde bulunan 220 metrelik Karakaş Sokağı’nda sıcak asfaltlama yapıldı.

2016 yılında daha kaliteli ve daha verimli asfalt çalışması yapmak için Asfalt Plent Tesisi’ni hizmete sunan Battalgazi Belediyesi, 2016 yılı asfalt sezonu ile birlikte kendi asfaltını üretmeye başladı. Bu kapsamda Battalgazi Belediyesi Asfalt Plent Tesisi’nde üretilen asfaltla ilk sıcak asfalt çalışması, Niyazi Mahallesi Karakaş Sokağı’nda gerçekleştirildi. 220 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğindeki sokağa çift taraflı yaklaşık 3 metre genişliğinde, içerisinde engelli yön taşlarının da kullanıldığı bazalt kaplamalı kaldırım yapıldı. Araçların park etmesi amacıyla kilit taşı ile döşenen cebin bırakıldığı sokakta, gidiş gelişli olacak şekilde bisiklet yolu da yapıldı. Saatte yaklaşık 200 ton asfalt üretiminin yapıldığı Battalgazi Belediyesi Asfalt Plent Tesisi’nde üretilen asfaltla Karakaş Sokağı’nda yapılan sıcak asfalt çalışmalarını Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da yerinde inceledi. Burada habercilere konuşan Başkan Gürkan, Battalgazi Belediyesi’nin artık kendi asfaltını üretmeye başladığını belirterek, “Önemli bir başlangıç. Bizi heyecanlandıran, ekibimizi heyecanlandıran bir başlangıç. Bugün burada Öğretmenevi ile AVM arasındaki yolun ilk olarak Battalgazi Belediyesi tarafından ve Battalgazi Belediyesi asfalt tesislerinde üretilen asfaltla bu yolun yapılması gerçekleştirilmektedir. Bu anlamda biz belediye olarak bir heyecan içerisindeyiz, ekibimiz olarak bir heyecan içerisindeyiz. Netice itibari ile ilk üretilen asfaltın burada kullanılması ve bundan sonrada bütün araç gereç, tesisat ve kendi personelimizle bu işlerin yürütülmesi hakikaten bir milattır Battalgazi açısından. İnşallah bundan sonraki süreçte de Malatya’mız çağdaş, modern yapıda, pırıl pırıl yolları olan, tertemiz caddeleri, sokakları olan ve kent estetiği ile kent mobilyalarıyla bezenmiş, hakikaten yaşanılabilir, yaşayan insanların kendisine o şehrin sakini olgusundan çok, o şehrin sahibi olgusu içerisinde hisseden bir hemşehri profili düşünüyoruz. İnşallah bu süreç içerisinde, bunların hepsini gerçekleştireceğimize, bu güzel ekibimizle inanıyoruz” dedi.

Bülten

9c7163b1-6b1c-47a2-adf4-ddd8b058e64b

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız