SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi'de Fidan Dikimi

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:14:53
Battalgazi'de Fidan Dikimi
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından 2015 yılı içerisinde 100 bin fidan dikimi gerçekleştirilecek. Bu kapsamda fidan dikim çalışmaları, Battalgazi ilçesinin muhtelif bölgelerinde devam ediyor. Bu güne kadar 10 binin üzerinde fidan dikimi yapıldı.

Battalgazi Belediyesi tarafından 100 bin adet fidan yıl içerisinde toprakla buluşturulacak. Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından fidan dikim çalışmaları, belirlenen alanlarda devam ediyor. Bu kapsamda, Karahan Mezarlığı, Orduzu Kaldırım Mahallesi, Hacı Ahmet Akıncı Lisesi, Hidayet Ortaokulu, Alişar, Yarımcahan, Bulgurlu, Vaiz Pınar Camii, Karaköy, Kadıçayır, Hidayet ve Çolaklı’da fidan dikimi gerçekleştirilirken, bu güne kadar 10 binin üzerinde fidan dikimi yapıldığı kaydedildi. Fidan dikimi çalışmaları kapsamında son olarak Çolaklı Mahallesi’nde fidan dikimi gerçekleştirildi. Burada konuşan Çolaklı Mahallesi Muhtarı Şahin Çolakoğlu, “Başta Battalgazi Belediye başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum. Çolakoğlu’nda mezarlıklarımıza yapılan ağaçlandırma çalışmalarından ötürü mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Haluk Şener ise, fidan dikim çalışmaları hakkında bilgiler vererek, “ Battalgazi Belediyemizin Çolakoğlu mahallesine ağaç dikiminden dolayı buradayız. Orman Genel Müdürlüğü kanalıyla ve başkanımızın yoğun girişimleri sonucunda, belediyemize temin ettiği fidanlarımızı sahada toprakla buluşturuyoruz. Bugün Çolakoğlu Mahallesi’nde mezarlık ve cami etrafını ağaçlandırıyoruz. Mahallemizde 700 fidanı toprakla buluşturuyoruz. Özellikle daha yeşil bir Battalgazi için Başkanımız Selahattin Gürkan'ın büyük çabaları var. Bizlerde Park Bahçeler Müdürlüğü olarak bu hizmet yolunda gereken yeşillendirme ve fidan dikimlerini sahada toprakla buluşturmak üzere tüm hızımızla çalışmaktayız. Bu güzel projeler için başta Başkanımızı, bugün fidan dikimine katılan muhtarımıza ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum” dedi. 

Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından 25 Mart 2015 Çarşamba günü saat 13.30’da geniş katılımlı fidan dikim etkinliği gerçekleştirilecek. Eski Malatya Hasan Basri Türbesi bölgesinde gerçekleştirilecek olan fidan dikim etkinliğinde vatandaşlara fidan dağıtımının da yapılacağı belirtildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız