SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi'de Halk Günü

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:12:31
Battalgazi'de Halk Günü
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından Halk Günü gerçekleştirildi. İki haftada bir gerçekleştirilen Halk Günü’nde vatandaşlar sorun ve taleplerini, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Sayın’a ilettiler.

Vatandaşların sorunlarını birinci ağızda dinlemek ve çözüme ulaştırmak amacıyla yapılan Halk Günü, Battalgazi Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda yapıldı. Halk Günü’ne, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Sayın, bazı belediye birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşların sorunlarını Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Sayın dinledi. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Sayın, belediye olarak vatandaşların sorunlarını birinci ağızdan dinlemek ve sorunlarını çözmek için iki haftada bir Halk Günü düzenlediklerini belirterek, imkanlar dahilinde vatandaşların sorunlarını çözme gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

Halk Günü’ne katılan vatandaşlar, ağırlıklı olarak iş ve yardım talebinde bulundu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız