SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi'de Kar Mücadelesi

0
Güncellendi - 2016-01-01 19:45:51
Battalgazi'de Kar Mücadelesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yılın ilk kar yağışı, şehir merkezinde etkili oldu gece başlayan kar yağışı, şehir merkezinde hayatı olumsuz yönde etkilerken, Battalgazi Belediyesi’ne bağlı ekipler de karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü’nden oluşan karla mücadele ekipleri, sabahın erken saatlerinden itibaren karla mücadele çalışmalarına başladı.

Battalgazi ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda bulunan kaldırımlarındaki karları temizleyen Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaya trafiğinin sağlıklı bir şekilde sağlanmasına katkıda bulundu.

6b7852b2-4170-429d-81cc-60b7a24c4eb9Ekiplerin karla mücadele çalışması, Battalgazi Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan cadde ve sokaklarda aralıksız devam ediyor. Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Temizlik İşleri Müdürü Ali Aydoğan nezaretinde 100 kişilik gündüz ve 80 kişilik gece ekibi ile çalışmalarını sürdürüyor.

Battalgazi ilçesine bağlı kapalı mahalle yollarının açılması için de, 10 tuzlama ekibi ve 12 de kar kürüme ekibi oluşturularak, Fen İşleri Müdürü Fuat Gözeneli kontrolünde çalışmalarını gece ve gündüz sürdürüyor.

ab209dab-7285-4782-b86a-ab302fe092dcBattalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, vatandaşların günlük hayatlarını sağlıklı bir şekilde sürdürmeleri için belediye olarak çalışmaları etkin ve aralıksız sürdürdüklerini belirtti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız