SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın'dan Güder'e Ziyaret

0
Güncellendi - 2019-04-12 02:44:32
Akın'dan Güder'e Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

AKP 24. Dönem Malatya Milletvekili, 2004- 2009 dönemi Malatya Belediye Başkanı Hüseyin Cemal Akın, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Akın, Başkan Güder’in Battalgazi ilçesinin çehresini değiştireceğine inandığını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Hüseyin Cemal Akın, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret ederek, Malatya ile ilgili konularda istişarede bulundu.

Burada konuşan Akın, Başkan Güder’in Battalgazi ilçesinin çehresini değiştireceğine inandığını belirterek, “Bugün Osman Başkanımı tebrik etmek ve hayırlı olsun demek için buradayız. Zaten AK Parti’nin kuruluşundan itibaren siyasetle büyük hizmetleri olmuş kendisinin ve Malatya halkı ile bütünleşmiş idi. Belediye ve belediyenin imkanları ile bugünden itibaren inşallah hizmet sunmaya başlayacak.  Geçmişte de insanlarla alakalı idi. Bugünde insanlarla alakalı. Biz hep beraber inanıyoruz ki Battalgazi'nin inşallah çehresini değiştirecek. Rabbim hayırlara vesile etsin, hizmete vesile etsin. İnşallah başarısını da daim etsin” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, Battalgazi ilçesine hizmet için çaba sarf edeceklerini kaydederek, “Bugün Malatya’mıza gerçekten çok büyük bir emeği geçmiş olan, gerek mesleki, gerek Malatya Belediye Başkanlığımızı yaparak hizmet etmiş ve sonraki süreçte de Malatya milletvekilliğimizi yaparak, halka hizmet, hakka hizmetin özdeş olduğunu düşünen abimizden bir tanesi bugün bizleri ziyaret ettiler, kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah zorlu yolda kendilerinin bilgilerinden, tecrübelerinden istifade edeceğiz. Ortak paydamız Malatyamıza, özelde Battalgazi’mize hizmet etmek. İnşallah bunu gerçekleştirme adına da elimizden gelen çabayı, gayreti sarf edeceğimizi ifade ediyorum” diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız